Svježinu i mladost za Vaše lice! Hidratizirajte kožu i isprobajte kisik za osvježenje Vašeg lica u Laser Centru Trinity za samo 79 kn! Izaberite svoj grad: Zagreb, Rijeka, Split ili Osijek!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.09.2018.! Prije kupnje kupona odaberite tretmane lica kisikom, birajući između 4 grada: Zagreb, Rijeka, Split ili Osijek, sve to u Laser Centru Trinity!

Kisik uz vodu čini osnovu života. Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.

Cilj tretmana?

Pomlađivanje kože kisikom;

Skidanje mrtvih slojeva kože (peeling efekt);

Dubinsko temeljito čišćenje pora;

Uklanjanje otvorenih (crnih) mitesera;

Smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija.

Tretmani se rade svakih 10-15 dana ili po potrebi i češće.

Sam tretman je bezbolan, neagresivan, nimalo neugodan te ne zaostaju nikakve posljedice poput ožiljaka, niti je potreban oporavak. Tretman možete obaviti za vrijeme stanke i vratiti se dalje na posao. Mogu se tretirati svi tipovi kože bez obzira na dob, i ma koliko vaša koža bila suha ili osjetljiva tretman možete obaviti bez ikakvih posljedica.

Promjene su vidljive odmah nakon tretmana, koža je glađa, svježija, te se ukloni umorni i beživotni izgled. Može se tretirati tijekom cijele godine, pa i ljeti. Tretman se koristi i na tamnoj koži bez imalo straha od komplikacija. Ovo je jedini tretman koji radi pravo dubinsko čišćenje lica. Koža nakon tretmana konačno prodiše kako treba, jer se i najsitnije pore isprazne te očiste.

Za što se koristi tretman?

Pomlađivanje i osvježivanje lica i vrata s dekolteom;

Glavni je način čišćenja lica kod osoba s proširenim porama i masnom kožom;

Liječenje akni;

Rosaceju;

Početne pigmentacije;

Sitne ožiljke.