Laser centar Trinity u čak 4 grada: Zagreb, Rijeka, Osijek, Split donosi Vam mršavljenje i zatezanje kože trbuha ili bedara u 3 dolaska za samo 199 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaustavite proces starenja i zategnite i pomladite svoju kožu najsuvremenijim RF aparatom! Ponuda uključuje 3 dolaska! Kupon vrijedi isključivo do 10.09.2018.!

Laser centar TRINITY

Laser centar “Trinity” je specijaliziran za pružanje estetskih tretmana najnovijim sofisticiranim laserima. Tretmane obavljaju iskusni i školovani kozmetičari i doktori, a usluga i rezultati tretmana najviše govore o Trinity-u!


Zaustavite proces starenja i zategnite i pomladite svoju kožu najsuvremenijim RF aparatom. TriPollar je nov standard u odnosu na monopolarne i bipolarne sisteme jer kombinira njihov dvostruki učinak. Na potpuno siguran i bezbolan način učinite nešto najbolje za svoju kožu sa sofisticiranom tehnologijom.
Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se stvaranje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. TriPollar RF tretmanom se djeluje dvostruko. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti (stanice koje proizvode kolagene lance) stimuliraju na proizvodnju više kolagena tako da je učinak dugotrajan. Unutar kože fibroblasti sintetiziraju molekule kolagena (tri polipeptidna lanca omotana jedan oko drugog u trostruki heliks). Djelovanje RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenskih vlakana koja ponovo dobivaju kristalno organiziranu strukturu, što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. 

  • Adresa korištenja kupona: 
  • Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16; Rijeka - Adamićeva 24/1.; Trg Ante Starčevića 10 (NAMA, 1.KAT) , Osijek; Split - Mažuranićevo šetalište 14.