Last minute za ljetne dane u Petrčanima blizu Zadra! Mediteranski ugođaj na 4 dana/3 noćenja sa polupansionom za dvoje u hotelu Petrčane za samo 1859 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte idealan kutak za ljetni odmor - mirno i slikovito okruženje Petrčana! Kuponi su iskoristivi u periodu od 12.07. do 31.07.18.


Hotel Petrčane:

Boutique Hotel Petrčane je hotel s četiri zvjezdice, smješten uz more u središtu Petrčana. Hotel je izgrađen 2016. godine i odgovara svim standardima suvremene gradnje. Za one koji svoj odmor vole provesti u miru i tišini, Petrčane su idealno mjesto budući da nudi sve sadržaje potrebne za boravak. Dok s druge strane, ukoliko ste željni zabave i vrijeme volite provoditi u centru zbivanja, Zadar je udaljen svega 8 km. Sve sobe su uređene pažljivo odabranim tonovima, te vrhunskim funkcionalnim namještajem. Cijeli hotel je pod video nadzorom kako bi se naši gosti osjećali sigurno.  

Smještaj

Hotel Petrčane svojim gostima nudi 17 dvokrevetnih soba, od kojih je jedna prilagođena osobama s invaliditetom, 1 jednokrevetnu sobu i 2 trokrevetne suite sobe s balkonom, 3 četverokrevetne suite sobe.


USLUGE I SADRŽAJI 

• recepcija otvorena 24 sata 
• posluga u sobu 
• vanjski bazen (jaccuzzi) 
• besplatan wifi u cijelom hotelu
• besplatan parking za goste hotela (potrebna rezervacija) 
• lift • potpuno klimatiziran hotel 
• hotelski restoran 
• pošta (mjenjačnica, bankomat) 


Restoran i bar 

Gastronomija je vrlo važan dio naše ponude, stoga u našem hotelskom restoranu nudimo samo iznimnu kuhinju. Jela u ponudi su autorska, a namirnice koje koristimo za njihovu pripremu su najviše kvalitete, pažljivo birane i s ljubavlju pravljene. Svakodnevno u našem meniju možete odabrati domaće dalmatinske specijalitete, kao i one kontinentalne, uz odličnu ponudu vrhunskih vina. Uživajte u vrhunskoj gastronomskoj ponudi u jedinstvenom ambijentu terase restorana odakle se vide more i najljepši zalasci sunca. Terasa je smještena okrenuta prema moru i na njoj možete provesti ugodne trenutke bilo da uživate u hrani ili se želite opustiti uz piće. Moderno uređena, s prekrasnim pogledom na more i okolicu, bit će zasigurno jedan od Vašim omiljenih kutaka u hotelu.


Petrčane je malo mjesto u okolici Zadra, udaljeno od njega 12 km. Ovo mirno slikovito mjesto smješteno u netaknutu prirodu idealno je za mirno ljetovanje i uživanje u čistom moru, a blizina nacionalnih parkova, parkova prirode i gradova Zadra i Nina čini ga odličnim polazištem za brojne izlete. Za aktivan odmor na raspolaganju su Vam brojni sportski sadržaji, a odlična ponuda lokalnih restorana zadovoljit će sve željne ukusne i domaće hrane. U samo mjestu nalazi se još i dobro zaštićena luka u kojoj se mogu smjestiti sve vrste brodica.