Biorezonantni centar BioVal - test intolerancije na 530 namirnica, začina, aditiva i konzervansa, test intolerancije na GLUTEN I LAKTOZU, test na teške metale i utjecaje okoline, 429 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz ponudu dobivate GRATIS telefonsko savjetovanje s profesionalnim nutricionistom o rezultatima testiranja kao i GRATIS PDF knjižica o prehrani i zdravlju. Testiranje se vrši analizom uzorka korijena kose koji šaljete poštom. Rok iskoristivosti: 31.08.18.

Današnji život u sve većem stresu i sve zagađenijem okolišu neminovno ostavlja trag na zdravlju. Sve ubrzaniji ritam, visoko prerađena i brza hrana sa sve većom količinom kemijskih aditiva uzima sve veći po zdravlje pojedinca.

Što je test intolerancije na hranu? Test intolerancije na hranu je test biorezonantnom metodom kojom se elektromagnetskim putem određuje slabije podnošenje određenih namirnica

Intolerancije na hranu

Slično kao i kod inhalatornih alergija, i kod intolerancija na hranu postoji kriva informacija u imunološkom sustavu koji određenu, u stvari za tijelo bezopasnu hranu smatra štetnom. Za razliku od alergija, gdje je alergijska reakcija posredovana IgE imunoglobulinima vrlo brza i burna, kod intolerancija na hranu javlja se daleko sporija zakašnjela i puno blaža reakcija. Alergijske (dakle burne) reakcije na hranu su relativno rijetke, dok su intolerancije na hranu vrlo česte. U ovoj reakciji imunološkog sustava sudjeluju IgG imunoglobulini koji izazivaju reakcije.

Zbog ovog zakašnjelog efekta i blagih simptoma najčešće je teško definirati i izolirati koja hrana pravi problem obzirom da se u vremenu do reakcije konzumira veći broj različitih namirnica. To obično rezultira dugogodišnjim problemima na koje se većina ljudi na neki način navikne i prestane pridavati važnost. Ova dugotrajnost je ovdje i jedan od najvećih problema. Za razliku od sezonskih alergija gdje tijelo ima vremena za oporavak u periodu kada alergena nema, svakodnevno konzumiranje namirnica pomalo i dugotrajno iscrpljuje resurse tijela. Stoga je važno ustanoviti na koje namirnice imamo reakciju kao bi ih izbacili iz upotrebe i nadomjestili sa drugima koje dobro podnosimo.

SIMPTOMI: Simptomi intolerancije na hranu mogu se manifestirati na koži (osip, svrbež, urtikarija, angioedem, dermatitis, ekcem, psorijaza, akne),respiratornom sustavu (otok nosne sluznice, rinitis, sinusitis, nadražaj ždrijela, astma, suhi kašalj) te probavnom sustavu (grčevi u trbuhu, vrijedovi u usnoj šupljini, mučnina, vjetrovi, proljev, zatvor i sindrom iritabilnog crijeva). Simptomi mogu biti i  neurološki (glavobolja, migrena, vrtoglavica, omaglica).

Koje su koristi testa? Testom intolerancije na hranu omogućuju primjenu odgovarajuće prehrane eliminacijom namirnica koje su testiranjem pokazale intoleranciju (eliminacijska dijeta) te poboljšavamo opće stanje organizma!