Poreč je prepun zanimljivih stvari za vidjeti i raditi, kao i cijela Istra... Kupon vrijedi od 15.07.18. do 29.07.18.


VILLAS PARK PLAVA LAGUNA

LUKSUZNE OBITELJSKE VILE UZ MORE S BAZENOM U POREČU

Villas Park idealne su za zasluženi odmor ljubitelja elegancije i luksuza. Raskošno uređene za potpuno uživanje, gosti vila imaju na raspolaganju bazen i privatni parking. Vi morate samo uživati u odmoru.


PROFINJENA ELEGANCIJA OPUŠTANJA UZ MORE


Raskošan mediteranski park okružuje vile i pruža ugodnu hladovinu čak i za najtoplijih ljetnih dana. Čim stignete, prepustite se prazničnom raspoloženju. Naručite koktel prije ručka. Prošećite do centra grada. Rezervirajte stol u nekom od restorana u Park Resortu. Okupajte se ili iznajmite jet ski na plaži. 

Poreč je prepun zanimljivih stvari za vidjeti i raditi, kao i cijela Istra. Ako se ne možete odlučiti, pitajte nekog od osoblja Park Resorta o stvarima koje bi vas mogle interesirati. Promatranje divljih ptica u ornitološkom rezervatu? Ronjenje do potopljenog broda? Šetnja šumom? Što god želite. Dok se vi zabavljate mi ćemo vam namjestiti jastuke i napuniti mini bar. 


Prekrasna plaža Špadići udaljena je tek par minuta šetnje. Ako žudite za samoćom i mirom, razmislite o najmu broda ili jedrilice koji će vas odvesti do manje slavnih plaža uz obalu, baš kako se to radi na Mediteranu.


VILE PARK
21 klimatizirana vila, sve s terasom; površina vile: cca. 68 m2 + terasa 35 m2;
Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet;
Spavaća soba 2: 2 odvojena kreveta s mogućnošću spajanja.
Dnevni boravak s kaučom na razvlačenje (dodatni ležaj – kauč, uz nadoplatu), terasa sa sjedećom garniturom i ležaljkama, mala ljetna kuhinja s plinskim roštiljem i blagovaonskim prostorom, spremište, SAT-TV, telefon s direktnim biranjem, sef, mini bar sa ponudom vina (uz nadoplatu), kupaonica s tuš kadom - walk in shower, sušilom za kosu i WC-om uz svaku spavaću sobu, dodatni WC.
Kuhinja sa blagovaonskim prostorom, priborom za kuhanje i jelo hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, posuđem, električnim štednjakom s 4 ploče, aparatom za espresso kavu, perilicom posuđa i tosterom. Room service (uz nadoplatu).