Uz Smart Travel vodimo Vas na jesensko izdanje međunarodnog sajma ''Abilmente'' posvećenog rukotvorinama! Inspirirajte se i čarobnom Vicenzom 20.10.2018. za samo 269 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.00h i polazak autobusom uz turističkog pratitelja! Kupon vrijedi za odabrani datum 20.10.2018. - garantirano!


POLAZAK: 20.10.2018.   

Vodimo Vas na jesensko izdanje međunarodnog sajma ''Abilmente'' posvećenog rukotvorinama, na kojem možete saznati novosti vezane uz hobije ili djelatnosti kojima se bavite, nadopuniti vlastite ideje ili zbirku predmeta potrebnih za izradu dekoracije, i upoznati čarobnu Vicenzu! Inspirirajte se i provedite nezaboravan dan u Vicenzi!


Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.00h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 04.15h prema VICENZI. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema potrebi grupe, sve do VINCENZE. Ovaj grad, bogate i zanimljive prošlosti, oduševiti će Vas kulturno - povijesnim spomenicima ali i arhitekturom kojom dominiraju velebna djela poznatog arhitekta ANDREE PALLADIA. Palladio je bio inspiriran rimskom arhitekturom, a njegove fino proporcionalne i skladne vila u potpunosti su zadovoljavale potrebe venecijanskih obitelji koje su tražile napuštenu zemlju u Venetu i istodobno si osiguravale osvježavajuća utočišta za ljeto - ljetnikovce. Upravo su ove paladijske vile poslužile kao uzor za engleske i američke ladanjske dvorce građene u 18. stoljeću... Odlazak prema Sajmu Kreativnosti ''Abilmente'', na kojem se okupljaju izlagači iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Mađarske, Slovenije, Španjolske, Češke, Nizozemske te Dalekog istoka. U slučaju da niste zainteresirani za obilazak Sajma, predlažemo odlazak u slikovito središte Vicenze javnim gradskim prijevozom, koji je pod zaštitom UNESCO-a: PIAZZA DEI SIGNORI - LOGGIA DEL CAPITANO - DUOMO - BASILICA PALLADIANA - TEATRO OLIMPICO... Okupljanje grupe u ranijim večernjim satima i polazak prema mjestu polaska. Slijedi ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak je predviđen u kasnijim večernjim satima.