QUAD SAFARI za dvoje na jednom QUAD vozilu - vođena tura od 6h uz pratnju vodiča i kombinaciju off road vožnje na različitim podlogama s obilaskom Hrvatskog zagorja, samo 629 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Avantura po Gupčevom kraju, koju ćete vječno pamtiti; vožnja preko livada, kroz šume i off road puteve iz pratnju vodiča. U ponudi je uključena i oprema (podkapa, kaciga, majica), degustacija domaćih delicija, likera i rakija i popodnevna kava. Kupon se može iskoristiti do 31.08.2018.

Zagorske staze neiscrpan su izvor osjećaja koji će Vas prožimati, kako fizički tako i emotivno, dok jedan po jedan osvajate pitome zelene brege!

Izleti su organizirani uz pratnju vodiča i kombinaciju off-road vožnje na različitim podlogama s obilaskom zanimljivih lokacija Hrvatskog zagorja!

Sloboda koju vam pruža pogon na sva četiri kotača neusporediva je s bilo kojim prijevoznim sredstvom!

Bitno je za znati da prethodno iskustvo vožnje QUAD VOZILA nije potrebno da bi ste otkrili prirodne ljepote koje su u Zagorju jednostavno impresivne! No, potrebno je ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću te imati vozačku B-kategorije!!!

Zagorje adventure u svojoj ponudi nudi opcije samostalne vožnje (jedna osoba po vozilu) te kombinirana vožnja (dvije osobe po vozilu). Idealno za teambuilding aktivnosti, rođendane, djevojačke i momačke proslave! 

Više na : www.zagorje-adventure.hr ; www.facebook.com/zagorje.adventure/