[VARAŽDIN] Studio Touch ima savršeni paket za brzi učinak! Čak 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela koji uključuje 6 radio ferkvencija sa vakumom,6 limfnih drenaža i 3 kavitacije, 549kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mršaviti zdravo, ravnomjerno i pritom oblikovati svoje tijelo je Vaša ljetna želja!?Imamo za Vas spreman paket koji je iskoristiv do 31.08.18. Paket uključuje 6 radio ferkvencija sa vakumom, 6 limfnih drenaža i 3 kavitacije. Požurite!

Primjena radioferkventnih valova je revolucionalna metoda uklanjanja celulita, smanjenja obujma, preoblikovanja tijela, zatezanja kože i kožnih nabora. Izvrsna metoda uklanjanja strija. Raspadni produkti izbacuju se u ciklusima putem limfnog sustava iz organizma. Tretmano se postižu izvanredni rezultati kao kod  liposukcije samo bezbolno!!!


Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.


Kavitacija

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.