Hotel Adria i Funpark Mirnovec u Biogradu na Moru za Vas spremaju najluđu zabavu! 4 dana/3 noćenja s polupansionom za dvoje uz 2 cjelodnevne karte za Funpark Mirnovec...1469kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Popust za djecu: 1 dijete do 7 godina gratis! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminima od 28.08. do 14.09.2018.! Zauzeti termini: 08.09.-09.09.2018.!

Hotel Adria

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.


Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior)

sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, minibar, telefon, satTV

pansionski buffet restoran

aperitiv bar s terasom

bazen – dva vanjska i unutarnji

wellness (sauna, slane sobe, finska sauna)

kongresne dvorane – velika 170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta

natkrivena polivalentna sportska dvorana

mjenjačnica

parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta (uz nadoplatu)

besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela

Gastro

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju.

Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.

U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar, kao idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i čitanje dnevnih tiskovina.

Sport i rekreacija

Hotel Adria zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po mjeri sportaša rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu  i profesionalni sportaši. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga. Hotel je smješten u okruženju svježeg i čistog zraka, u blizini se naleze rekreativne i biciklističke staze.

polivalentni teren (nogomet, rukomet, košarka…)

odbojkaški teren

fitness dvoranu

bučalište


Kad ste već u Biogradu na Moru....

Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom Moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu. 

U Biogradu svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu.

FUNPARK MIRNOVEC

Prvi tematsko - zabavni park u Hrvatskoj na 45 tisuća četvornih metara nudit će adrenalinsku zabavu za djecu, teenagere i cijelu obitelj. 

U Biograd uskoro stiže više od 20 vožnji: roller coasteri, adrenalinsko klatno, panoramski kotač, mega ljuljačka, vodeni tobogan, pomorska bitka, rotirajuća dizalica, bajkoviti vrtuljci, kanu vožnje i roller coasteri za djecu, neki su od budućih hitova parka. 

Za cjelodnevnu zabavu brinut će vojska zabavljača, pjevača, stand-up komičara, žonglera i mađioničara, a bit će i večernjih koncerata i događanja. 

Prva domaća tvornica zabave za nekoliko mjeseci otvara svoja vrata.

Više o Funparku Mirnovec uskoro na webu i fejsu