Novi odmorišni kompleks Park Resort donosi Vam ljetovanje u bogatstvima Poreča! Posjetite dragulj Mediterana na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u renoviranom hotelu Park za dvoje...od 2499kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 12 godina na pomoćnom krevetu uključeni u cijenu! Izaberite svoj smještaj i osigurajte si obiteljski odmor za pamćenje u ljepotama Poreča! Kupon vrijedi od 27.07.18. do 29.07.18.

Park Resort

Neka novi Park Resort bude vaš izbor za obiteljski odmor u 2018. godini!
U širokoj paleti ponude odaberite smještaj krojen po vašoj mjeri! Svoje utočište za odmor možete pronaći u hotelu, garden suitevima, modernim vilama ili atraktivno uređenim apartmanima u kojima ćete se osjećati kao kod kuće.


PARK RESORT | HOTEL PARK

Obiteljski odmor za pamćenje očekuje vas u 2018. u renoviranom Hotelu Park! Smješten u novom odmorišnom kompleksu Park Resortu, ovaj obiteljski hotel nudi široku paletu aktivnosti i zabave uz atraktivne vodene bazene i igrališta za sve uzraste.

Za bezbrižan obiteljski odmor uz pregršt zabave. Samo 2 km udaljen od centra Poreča, a 100 metara od plaže. 


Obiteljski Hotel Park smješten je nadomak Poreča, usred zelenih parkova i tik do teniskih terena. Prostrane sobe s balkonima moderno uređene mame svojim komforom. U family sobama ili suitevima uživat ćete u bezbrižnom odmoru nakon cjelodnevnih uzbuđenja koja nudi ovaj novi porečki resort. 
Na raspolaganju su vam brojni animacijski programi i raznovrsni sportski sadržaji, plaža je udaljena nekoliko desetak metara, a ponuda bazena i vodenih atrakcija oduševit će svakog gosta. Uživajte u suncu i moru, obilascima bogate kulturne baštine Poreča i prepustite se neiscrpnim ljetnim radostima u Park Resortu.


INFO O SOBAMA:
Dvokrevetne sobe: površina od cca. 23 m2 do cca. 28 m2
Suite: površina od cca. 34 m2

USLUGE:
Besplatan WiFi internetski pristup; family program: buffet stol za djecu; snack za djecu prije poslijepodnevnog animacijskog programa; animacija za odrasle i za djecu uzrasta od 4-8 i 9-12 godina (do 14.09.2018.); animacija za teenagere od 13-17 godina (do 24.08.2018.); piće dobrodošlice (do 07.09.2018.); pjenušac uz doručak; gala večera jednom tjedno (do 07.09.2018.); piće uz večeru do 29.09.2018. (sok, voda, stolno bijelo i crno vino, točeno pivo).

Sadržaji: vodeno igralište za sve uzraste, programi za djecu (mini club), show cooking i buffet večera, bike hotel.


Obavezna e-mail rezervacija odmah po kupnji kupona isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela. Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona.

POREČ

Poreč ima za svakog ponešto - sportske terene, restorane, klubove, prekrasnu prirodu i obilje zabave za one najmlađe. Sve to, i puno više, pronaći ćete u hotelima, kampovima i apartmanima Lagune Poreč. Pravi dragulj Mediterana, Poreč je sačuvao draž malog primorskog gradića, no posjeduje sva obilježja i sadržaje turističkog odredišta koji će vaš odmor učiniti zanimljivim i ugodnim. Otkrit ćete koncerte klasične glazbe i jazza, festivale folklora i ulične umjetnosti, muzeje i galerije te mnoštvo trgovina i restorana.


Vrijedi pogledati ostatke rimskog svetišta s hramovima, srednjovjekovne utvrde, romaničke, gotičke i barokne palače. Posebno mjesto pripada Eufrazijevoj bazilici izgrađenoj u 6. stoljeću, s poznatim mediteranskim mozaicima, koja je pod zaštitom UNESCO-a. 
No, Poreč je puno više od bogate povijesti i kulturne baštine. Danas su Poreč i njegova okolica turistička meka i savršeno mjesto za odmor, bilo u luksuznom hotelu, u ugodnom kampu ili nekom od brojnih udobnih apartmana.
Navratite i zaljubite se u Istru!