Poliklinika Superiora u Zagrebu ima rješenje za preplanuli ten i željenu brončanu boju bez štetnog izlaganja suncu! Tretman za brzo tamnjenje pomoću hormonskog pripravka...za 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ovim ljetnim danima iskoristite priliku za zdravo i brzo tamnjenje! Kupon se može iskoristiti do 10.09.2018.!

Zdravo brzo tamnjenje

•  tretman za brzo tamnjenje pomoću hormonskog pripravka 
•  Tretman se izvodi tako da se injekcijom subkutano (potkožno) aplicira kombinacija hormona, vitamina i minerala koja potiče tamnjenje 
•  Nakon tretmana potrebno je otići u solarij 2x po 10 minuta, prvi odlazak treba biti nekoliko sati nakon tretmana 
•  Tretman izaziva tamnjenje kao kod 10 dana intenzivnog sunčanja -
Dočekajte ljeto s prekrasnim brončanim tenom! 

Dolaskom ljepšeg vremena kada je veći dio tijela izložen, mnogi požele imati brončani ten zbog kojeg će njihova koža blistati kao u grčke božice. :)


Međutim, problem s uobičajenim načinima postizanja tamnog tena je što oni uključuju izlaganje cijelog tijela UV zrakama, a većini je itekako poznato da prekomjerno izlaganje UV zrakama može imati štetan utjecaj na kožu i zdravlje.

Zahvaljujući inovaciji u estetskoj medicini, sada možete postići brončani ten na potpuno novi način i bez prekomjernog izlaganja UV zrakama!


Radi se o tretmanu ubrizgavanja hormonskog pripravka (kombinacija hormona, vitamina i minerala) koji zatim stimulira proizvodnju melanina u vašem tijelu. Melanin je taj koji vašoj koži inače daje prekrasan tamni ten prilikom izlaganja sunčevoj svjetlosti. Aplikacija hormonskog pripravka omogućuje vam da do brončanog tena dođete brže i uz manje izlaganje UV zrakama.

Radi se o posve bezbolnom tretmanu koji izaziva tamnjenje kao kod 10 dana intenzivnog sunčanja! Ovo je idealno rješenje za osobe izuzetno svijetle puti koje bi u suprotnome morale provesti tjedne sunčajući se ili odlazeći u solarij.

Zahvaljujući ubrzanju proizvodnje melanina, dobivate maksimalni efekt tamnjenja uz minimalno izlaganje suncu.
Kako biste aktivirali melanin u vašem tijelu, odmah nakon tretmana preporučuje se odlazak u solarij. Uz samo dva odlaska u solarij možete postići rezultat kao da ste proveli dva tjedna na moru. ;)
  • Radno vrijeme poliklinike: ponedeljak-petak 12-20 h!
  • Adresa: Voćarska ulica 14 , 10000 Zagreb.
  • Potrebna najava 2 dana ranije na broj:  091 222 9898 ili  e mail adresa info@superiora.hr