Dugogodišnja turistička tradicija Crikvenice osvaja i ovo ljeto! Odmor na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Omorika uz kavu 1x tijekom boravka, košaricu voća u sobi...2019 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Dijete do 6 godina gratis polupansion! Kupon vrijedi do 19.08.18.

Hotel Omorika

Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža.


Boravak u ovom hotelu zasigurno ćete pamtiti po prekrasnom pogledu koji se pruža na plavetnilo mora i zelenilo otoka Krka. Na terasi hotela možete uživati u prvoj jutarnjoj kavi dok Vas miluju zrake sunca i povjetarac s mora.
Hotel je izgrađen 1973. godine, a ime je dobio po zaštićenom endemskom stablu “omorika” koje je otkrio botaničar dr Josip Pančić, rođen u ovom kraju.
Renoviran je 2015. i 2016. godine. Njegova veličina, prostrani hodnici i sale govore o “glamouru” prošlih vremena. U hotelu Omorika su održavani poznati simpoziji i znanstveni skupovi, a najveću pažnju privukao je "I svjetski simpozij astronauta".


Smještaj

Hotel Omorika raspolaže sa 115 soba, 248 kreveta. Sobe su prostrane, sve sa pogledom na more i većina sa balkonom. Sve sobe imaju kupaonicu sa tušem, fen, telefon, Sat-TV, klimu, Wi-Fi, mini bar, sef.


Crikvenica

Crikvenica se može pohvaliti sa preko 120 godina dugom turističkom tradicijom. Ove godine obilježava 125 godina organiziranog turizma, čijim se početkom smatra godina 1888. kada je u Crikvenici sagrađeno prvo kupalište.


Izuzetno povoljna klima, prekrasna priroda, čisto more i zrak bili su preduvjet razvoja zdravstvenog turizma. Duge pješčane i šljunčane plaže Crikvenicu čine jednim od najpoznatijih kupališta u regiji. Brojne šetnice kroz zelenilo mediteranskog raslinja privlače rekreativce i sve ljubitelje prirode, a bogato kulturno nasljeđe i niz zabavnih manifestacija upotpunjuju turističku ponudu grada.
Crikvenica nudi smještaj u brojnim hotelima, privatnim vilama i apartmanima. Obiluje restoranima, cafe barovima, prodavaonicama, turističkim agencijama, zdravstvenim ustanovama i sportskim sadržajima. Za svakog posjetioca posebno zanimljivi su Aquarium te gradski muzej i galerija. Vožnja turističkim vlakićem najbolji je način da se upozna dugački lungomare koji Crikvenicu spaja sa Dramljem i Selcem, a šetnja "Ljubavnom cesticom" Vas vodi u crikveničko zaleđe.