Hotel Adria i Funpark Biograd u Biogradu na Moru za Vas spremaju najluđu zabavu! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz 2 cjelodnevne karte za Funpark BIograd...1469kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Popust za djecu: 1 dijete do 7 godina gratis! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminima od 28.08. do 14.09.2018.! Zauzeti termini: 08.09.-09.09.2018.!

Hotel Adria

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.


Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior); sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, telefon, sat TV; pansionski buffet restoran; aperitiv bar s terasom; bazen – dva vanjska i unutarnji;wellness (sauna, slane sobe, finska sauna); kongresne dvorane – velika 170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta; natkrivena polivalentna sportska dvorana; mjenjačnica; parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta (uz nadoplatu); besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela.

Gastro

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju.

Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.

U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar, kao idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i čitanje dnevnih tiskovina.

Sport i rekreacija

Hotel Adria zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po mjeri sportaša rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu  i profesionalni sportaši. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga. Hotel je smješten u okruženju svježeg i čistog zraka, u blizini se naleze rekreativne i biciklističke staze.

Polivalentni teren (nogomet, rukomet, košarka…); odbojkaški teren; fitness dvoranu; bučalište.

Kad ste već u Biogradu na Moru....

Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom Moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu. 

U Biogradu svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu.

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. U sezoni 2018. dodajemo nove atrakcije koje do sada nisu viđene na ovim prostorima. Jedna od njih je i avanturističko virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije pod nazivom XD Dark Ride. 

Osim vožnji, zabavljati će Vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovodimo iz raznih dijelova svijeta. Redovito organiziramo koncerte i dovodimo vaša omiljena televizijska lica. U našem parku ima za svakoga ponešto. Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u našoj Games Hall igraonici može biti po Vašem ukusu. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za Vaše najbliže u našoj suvenirnici. U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!