[MOSLAVINA] Obiteljski vikend u Vili Garić u Podgariću! 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvoje + 1 ILI 2 djece do 12 godina + ulaznice za bazene u kulturnom centru Mato Lovrak,od 399kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite super ponudu za vikend u Moslavini za cijelu obitelj! Doživite čaroliju u Podgariću u podnožju parka prirode Moslavačke gore te se osvježite u Lovrakovom centru na bazenima, ulaznice uključene! Noćenje je moguće od četvrtka do nedjelje.

Prenoćište Vila Garić nalazi se u mjestu Podgarić, u podnožju regionalnog parka prirode Moslavačka gora i oduvijek je poznato kao zanimljivo turističko odredište u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kojoj, iako graniči sa Sisačko-moslavačkom županijom, administrativno i pripada.  “Vila Garić” idealna je lokacija za odmor u prirodi obzirom na zeleno okruženje koje krasi i sjenica na otočiću usred jezera do koje možete doći preko mosta dugog 40 metara.

Svoj boravak u Podgariću možete ispuniti šetnjom uz jezero ili vožnjom biciklima kojima možete obići obližnje prirodne i povijesne znamenitosti, a sve one koji vole pasivni odmor čekaju ležaljke za sunčanje na moslavačkom suncu.

Prenoćište “Vila Garić” nudi Vam noćenje sa ili bez doručka u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe opremljene su televizorom u boji, udobnim krevetom i kupaonicom s tušem i wc-om, u kojoj Vas čekaju čisti ručnici i sitne higijenske potrepštine.

Uz smještaj, moguća je pansionska i a la carte prehrana koja se sastoji od svježih namirnica nabavljenih na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u okruženju. Naš jelovnik pogledajte na web stranici ili Facebooku, a ukoliko nas odlučite posjetiti preporučamo jela od divljači, jelenje medaljone ili veprovinu u lovačkom umaku. Za desert predlažemo kraljevsku deliciju  - palačinke od kukuruznog brašna.

U sklopu objekta nalazi se aperitiv bar i to pored ulaza u „Vilu Garić“ gdje je ujedno smještena i ljetna terasa na tri razine sa stotinjak sjedećih mjesta. Ima direktan pogled na jezero i dječje igralište što roditeljima olakšava brigu oko djece, stoga je pravi užitak piti kavu na njoj i uživati u svježem zraku.

„Vila Garić“ idealna je za razne svečanosti, godišnjice, krstitke ili vjenčanja i to u klimatiziranim salama poput sale “Garić“ kapaciteta do 200 osoba sa jedinstvenim pogledom na jezero, a za manje svečanosti ili poslovne sastanke posjetiteljima su na raspolaganju sale “Jelen” i “Košuta” koje mogu primiti do 50 osoba.

Povom očaravajućem prirodnom okruženju možete obogatiti i planinarenjem ili trekkingom po Moslavačkoj gori te usput, uz planinarskog ili turističkog vodiča, posjetiti vrh “Humka” ili povijesne znamenitosti poput “Garić grada”, jednog od najstarijih srednjevjekovnih utvrđenih gradova u središnjoj Hrvatskoj. Usput se možete okrijepiti prirodnom izvorskom vodom sa obližnjeg „Markovog zdenca“. Povijest ovog kraja krasi i futuristički “Spomenik revoluciji”  autora Dušana Džamonje, a ukoliko se uputite u tom pravcu uživat ćete u prekrasnom i umirujućem pogledu na jezero i „Vilu Garić“. 

Osim toga brojne su turističke atrakcije u našem okruženju koje su udaljene na oko pola sata vožnje automobilom poput Lonjskog Polja, prvog hrvatskog hotela za pčele, najljepšeg malog grada Daruvara ili kulturnog centra Mato Lovrak u kojem osim bazena možete vidjeti i vagone iz popularnog filma našeg djetinjstva, „Vlaka u snijegu“. Stoga nas svakako posjetite i pri ruci imajte fotoaparat kako biste uhvatili nezaboravne pejzaže i trenutke u našoj predivnoj Moslavini i okruženju.

U ponudu su uključene: Ulaznice za bazene u kulturnom centru Mato Lovrak! Lovrakov centar je udaljen na 45 minuta vožnje od Vile Garić!

KUC Mato Lovrak: Sportsko - rekreacijski centar Veliki Grđevac sastoji se od 25 metarskog dubokog bazena, plitkog bazena za djecu s dvije „gljive“, te hidromasažnog bazena s ljekovitom vodom. Uz bazene, tu se još nalaze: veliko dječje igralište, teniski i odbojkaški teren, sala s biljar stolom, stolom za stolni tenis te stolni nogomet. Naravno, tu se nalazi i ugostiteljski objekt u  kojem  za vrijeme rada bazena gosti mogu kupiti hranu te osvježavajuća pića i sladolede.

Svoj boravak u ovom očaravajućem prirodnom okruženju gosti također mogu obogatiti planinarenjem ili trekkingom po Moslavačkoj gori i usput posjetiti povijesne znamenitosti nedaleko „Vile Garić“ poput Garić grada.