Gaia Pharm Indigena - dodaci prehrani po fenomenalnim cijenama, od 19kn! Izaberite između ionskog srebra i magnezijevog ulja te uspostavite ravnotežu na svim razinama Vašeg organizma!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ionsko srebro štiti Vaš organizam od bakterija, djeluje kao antibiotik te može služiti kao preventivno sredstvo! Magnezijevo ulje pomoći će Vam olakšati problem tjeskobe, nesanice, iscrpljenosti i loše probave!

Ionsko srebro je moćan prirodan antibiotik neškodljiv za zdravlje.

Prvo ionsko srebro proizvedeno je 1924., i u to vrijeme naveliko se koristilo kao moćno sredstvo u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija.
Brojnim ispitivanjima dokazano je da svi patogeni organizmi, uključujući i one otporne na antibiotike, u prisutnosti koloidnog - ionskog srebra ne mogu preživjeti duže od šest minuta. Kroz niz istraživanja od strane uglednih stručnjaka, ustanovljeno je da koloidno - ionsko srebro može potaknuti prirodnu sposobnost organizma na samoiscjeljenje, što u konačnici dovodi do uspostave ravnoteže na svim razinama.

U koloidnom - ionskom obliku, srebro je potpuno netoksično, ne oštećuje organe ni enzime u tkivima, te nema štetno djelovanje na korisne bakterije.
Osim što se pokazalo učinkovitim u liječenju mnogih bolesti, može služiti kao preventivno sredstvo.


Ionsko srebro može pomoći u liječenju: respiratornih infekcija problema sa sinusima kožnih oboljenja upala zubnog mesa i afti upala oka i ječmenca želučanih i crijevnih oboljenja hemeroida

Popis ide dalje i dalje... Ionsko srebro koristimo i kod otvrdnule kože stopala, ukloniti će gljivice, pomoći kod žuljeva i natisaka, očistiti i poljepšati ten.
Njime možemo suzbiti prekomjerno znojenje nogu ili ga rabiti kao dezodorans.

Magnezijevo ulje je gušća tekućina koja je zbog osjećaja na koži dobila naziv magnezijevo ulje.
 
Ako imate problema s nemirnim nogama, tjeskobom, nesanicom, iscrpljenošću, lošom probavom vjerojatno Vam u organizmu nedostaje magnezija


 
Magnezij je potreban za pravilnu probavu hrane. Magnezij također pomaže u proizvodnji solne kiseline u želucu, te aktivira zdravu proizvodnju žuči u jetri.
 
Kao mineral, magnezij pomaže u pravilnom transportu kalija, kalcija i drugih hranjivih iona kroz stanične membrane.
Prema studiji objavljenoj 2006. u časopisu Modern Nutrition in Health and Disease, ovaj nutrijent pomaže u promicanju zdravih živčanih impulsa, kontrakcija mišića i normalnog srčanog ritma.

Indigenina prva poslovnica otvorena je u dubravi početkom 2017. godine. Prepoznatljivog unikatnog dizajna od prvog dana privukla je zdravoljupce iz svih dijelova Zagreba.
 
Kao i u našoj internet trgovini, Indigena Zagreb - Dubrava redovito uvodi novitete, proširuje asortiman i održava promotivne akcije.
 
Radno vrijeme poslovnice:                 
Ponedjeljak - petak: 08 - 16 sati, Subotu i nedjelju ne radimo               
Telefon: 01 / 2858 - 525
Adresa: Avenija Dubrava 46a