8 dana krstarenja uz polupansion! Polazak iz Splita sve do Opatije 11.-18.08.18.! Istražite bisere sjevernog Jadrana sa Katarina Line brodom u premium kabinama po super cijeni za DVOJE od 7690kn!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za DVIJE osobe i isključivo za polazak 11.-18.08.18. Uživajte u krstarenju i veličanstvenom prizorima veličanstvene Jadranske obale KL6 rutom - SPLIT - TROGIR - PRIMOŠTEN – SLAPOVI KRKE/VODICE - KORNATI/ZADAR - RAB - KRK - OPATIJA na bazi 7 polupansiona!

Kako bi proveli sedam nezaboravnih dana krstareći Jadranskom obalom s otoka na otok, sve što vam treba je nekoliko majica kratkih rukava i kupaći kostim. Opustite se i dopustite kapetanu i njegovoj posadi (naručito kuharu) da se brinu za vas. Tijekom dana možete uživati u plivanju, ronjenju, sunčanju i istraživanju morskih dubina.

Večeri su rezervirane za uživanje u dobroj hrani i restoranima, ali i otkrivanju otoka, starih crkvi i drugih povijesnih znamenitosti…

PLAN PUTA:

Subota SPLIT – TROGIR 11.08.18.

Polazak iz splitske luke u 13h (kasni dolasci mogu se pridružiti u Trogiru) prema Trogiru koji se često naziva plutajućim muzejskim gradom ili "Mala Venecija". Smješten je na malom otočiću a povezan je s kopnom i poluotokom Čiovo s dva mosta. Grad Trogir je čarobni grad pod zaštitom UNESCO-a koji nudi obilje kulturno-povijesnih spomenika, šarmantnih malih konoba i restorana koji poslužuju širok raspon tipičnih dalmatinskih specijaliteta. Noćenje u Trogiru.

Nedjelja TROGIR – PRIMOŠTEN 

Nakon doručka krećemo prema Primoštenu, tipičnom malom dalmatinskom gradu. Stara legenda kaže da je Bog, kada je Bog stvarao Zemlju, želio odmarati sedmoga dana, stoga je stvorio grad Primošten za samo tu svrhu. Danas je ovo malo mjesto poznato po kvalitetnim lokalnim vinima i popularno je odredište za one koji žele uživati u harmoniji mora, sunca i kamena. Noćenje u Primoštenu.

Ponedjeljak PRIMOŠTEN – SLAPOVI KRKE/VODICE

Jutarnje krstarenje uživajući u zadivljujućem pogledu na kanjon rijeke Krke. Nakon ručka, razgledavanje i uživanje u netaknutoj prirodi i vodopadima Nacionalnog parka Krka, područje bogato florom i faunom. Poslijepodnevni dolazak u Vodice, jedan od najživopisnijih malih gradova Hrvatske koji živi noću i danju, često uz neyaboravan događaj na otvorenom. Neki od najpoznatijih su tradicionalni folklorni festival Vodice, kulturni i zabavni događaji te večeri dalmatinske pjesme. Noćenje u Vodicama

Utorak VODICE – KORNATI/ZADAR 

Rano ujutro polazak prema Nacionalnom parku Kornati koji se sastoji od oko 100 otoka, otočića i grebena. Osim toga, kontinentalni dio uključuje samo ¼ površine parka, dok ostatak pripada morskom ekosustavu. Uživajte u ruševinama drevne Ilirske tvrđave, rimskih vila, starokršćanske crkvice sv. Marije i srednjovjekovnih utvrda i naselja koje pridodaju vrijednosti otoka. Neki od grebena ponekad su do 100 m dubine u moru. Nakon toga nastavljamo ploviti prema Zadaru. Stoljećima glavni grad Dalmacije i najstariji sveučilišni grad u Hrvatskoj poznat po bogatoj povijesnoj baštini svjetske važnosti, vidljivom na svakom koraku: rimski forum iz 1. stoljeća, crkva Sv. Donata iz IX. stoljeća - najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada, moćne gradske zidine sa reprezentativnim gradskim vratima iz 16. stoljeća, muzej antičkog stakla, više od 30 crkava u starom gradu, brojne palače i vile, kao i poznate suvremene morske orgulje te instalacije svjetla "Pozdrav Suncu". Pridružite nam se u razgledavanju Zadara (uključeno u Premium i Premium Superior). Noćenje u Zadarskoj luci.

Srijeda ZADAR – OTOK RAB 

Nakon doručka nastavak krstarenja prema otoku Rabu, poznatom kao „otok ljubavi“. Opcionalni razgled grada (uključeno u Premium Superior) okruženog srednjovjekovnim zidinama, romantičkih crkvenih tornjeva, crkvi, palača, kamenih ulica i antičkih fasada. Pokušajte fotografirati horizont "četiri kule". Uživajte u "galeriji" na ulicama i trgovima gdje mnogi slikari i umjetnici prikazuju svoja djela. Ako vrijeme dopušta prošetajte do brda Kamenjak i uživajte u veličanstvenom zalasku sunca. Noćenje u mjestu Raba.

Četvrtak OTOK RAB – KRK ISLAND 

Sljedećeg jutra nastavljamo prema otoku Krku- najvećem hrvatskom otoku. Otok Krk je bogat raznolikim mjestašcima, velikim i malim selima, zelenim šetalištima, malim otocima i stotinama skrivenih uvala i plaža. Večer u slobodno vrijeme za uživanje u brojnim kafićima i restoranima uz rivu. Kapetanska večera na brodu. Noćenje u gradu Krku

Petak OTOK KRK – OPATIJA 

Poslije doručka odlazak prema Opatiji. Uživajte u spektakularnom pogledu na poznatu Opatijsku Rivijeru. Kasno popodnevni dolazak u Opatiji uz šetnju na pozntoj šetnici Franz Joseph– lungomarom do brojnih opatijskih kafića i restorana ili do obližnjeg ribarskog mjesta Volosko – poznatom po izvrsnim ribljim restoranima, najboljim u regiji ali i u Hrvatskoj.

Također se možete pridružiti obilasku Opatije (uključeno u Premium Superior). Za zadnju noć, predlažemo oproštajnu večeru na brodu, kao izvrsnu priliku za razmjenu kontakata s drugim putnicima-  vašim novim prijateljima.   

Subota OPATIJA 

Nakon doručka vrijeme je za oproštaj od posade. Nadamo se da se opet vidimo na jednom od Katarina Line krstarenja.

FAKULTATIVNI IZLETI - nadoplate!

ENO ISKUSTVO IZ SKRADINA (SLAPOVI KRKE) 2 do 3 sata, 415KN - Posjet vinariji "Bibich" u selu Plastovo - 15 min. transfer od Skradina do sela Plastovo i vinarija Bibich koja proizvodi bijela i crna vina, od kojih su mnoga izvedena i u SAD.
Uključeno: Povratni transfer iz Skradina, degustacija vina i lagani tapas ručak
Polazak: bilo koje vrijeme. Potrebno je minimalno 15 osoba

KUŠANJE RAPSKE TORTE U RABU 1 sat – 75KN - Mnoga obalna mjesta ili otoci u Hrvatskoj imaju svoj poseban autohtoni desert, ali samo jedan otok može pratiti svoju povijest unatrag do 1177.godine, kada su, prema legendi, recept za rapski kolač stvorile časne sestre u samostanu za vrijeme posjete Pape. Slušajte priču, uživajte u demonstraciji pripreme torte i kupite suvenire koje ćete ponijeti kući. Uključeno: priča o rapskoj torti, piće dobrodošlice, plata s rapskom tortom i tradicionalnim kolačićima, domaći pekmez, kolači od smokvi, kandirani bademi, desertno vino, voda, limunada. Polazak: bilo koje vrijeme. Potrebno je minimalno 10 osoba.

VINSKO ISKUSTVO IZ KRKA 2 do 3 sata, 190KN - Dolaskom na otok Krk posjetite malu vinariju "Nada" u selu Vrbnik, koja se nalazi na visokoj litici iznad mora u poznatom vinskom području, poznatoj po sorti Žlahtina i uzgaja se samo na ovom otoku. Uključeno: transfer do vinarije, prezentacija i degustacija žlahtine sa šunkom, sirom, maslinama i kruhom. Polazak: 18: 00h Povratak: 20: 00h. Potrebno je minimalno 4 osobe.

WAKEBOARDING & WATERSKIING IZ KRKA 2 do 3 sata, 265KN - Doživite nalet adrenalina u Wakeboard centru Cable Krk samo 3 km od grada Krka i uživajte u wakeboardingu na 650 metara dugačkoj peterokutnoj žičari s 8 nosača. Uključeno: povratni transfer, karta za 2h wakeboardinga i najam opreme. Polazak: bilo koje vrijeme nakon 17:00 sati. Potrebno je min 2 osobe. 

PLITVIČKA JEZERA IZ OPATIJE ILI SPLITA Cijeli dan, 505KN - Posjetite poznata Plitvička jezera, šesnaest jezera s kristalno čistom vodom povezanom s veličanstvenim vodopadima. Čista priroda, planinske šume i svjež zrak. Jedan od najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj i pod zaštitom UNESCO-a. Cjelodnevni izlet započinje u ranim jutarnjim satima, a povratak je zakazan u predvečernjim satima. Uključeno: transfer, vodič, ulaz u park s vožnjom brodom i vožnja vlakićem u parku.  Preporučeno: Udobne cipele za hodanje. Polazak: 07: 30h Povratak: 19: 00h

VENECIJA IZ OPATIJE Cijeli dan, 555KN - Posjetite Veneciju, jedan od najatraktivnijih gradova na svijetu. Prošećite slikovitim mostovima i provozajte se gondolom, ili pijuckajte koktel Bellini na trgu Sv. Marka. Uključeno: transfer od Opatije do Rovinja ili Poreča, 3 sata transfer brodom u Veneciji, razgled grada. Preporučeno: Udobne cipele za šetnju, potrebna putovnica (za građane izvan EU).Polazak: 06: 00h Povratak: 22: 00h 

Opcionalno razgledavanje sljedećih gradova (potrebno je najmanje 10 osoba): Trogir, Zadar, Rab, Krk,  Opatija - 75KN,- po osobi po ruti; 10% popusta za 3 ili više unaprijed rezerviranih putovanja; Premium brodovi imaju Zadar rutu uključeni u cijenu. Premium superior brodovi imaju uključeni razgled Trogira, Opatije i Zadara. DODATNE OPCIJE: Slušalice za pješačke ture: 75KN po osobi tjedno, koje treba naručiti unaprijed.