8 dana krstarenja uz polupansion! Upoznajte sjeverne dragulje Jadrana! Polazak iz Splita 11.-18.08.18.! Istražite Jadran sa Katarina Line brodom u deluxe kabinama po super cijeni za DVOJE od 10 350kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za DVIJE osobe i isključivo za polazak 11.-18.08.18. Uživajte u krstarenju i veličanstvenom prizorima veličanstvene Jadranske obale KL4 rutom - SPLIT – TROGIR - ROGOZNICA – SLAPOVI KRKE (Skradin) / ŠIBENIK – KORNATI / SALI – ZADAR – ZLARIN – SPLIT na bazi 7 polupansiona!

Ako ste pravi avanturist, ovo je savršeno putovanje za vas. Kombinacija prirodnih znamenitosti Hrvatske i zapanjujuće kulturne baštine. Opustite se i pustite da vas posada brine o vama. Tijekom dana možete plivati, roniti, sunčati i istražiti podzemni svijet Jadranskog mora. Večeri su u slobodno vrijeme pronaći dobar restoran, povijesne znamenitosti i spomenike na kopnu.

Kako bi proveli sedam nezaboravnih dana krstareći Jadranskom obalom s otoka na otok, sve što vam treba je nekoliko majica kratkih rukava i kupaći kostim. Opustite se i dopustite kapetanu i njegovoj posadi (naručito kuharu) da se brinu za vas. Tijekom dana možete uživati u plivanju, ronjenju, sunčanju i istraživanju morskih dubina. Večeri su rezervirane za uživanje u dobroj hrani i restoranima, ali i otkrivanju otoka, starih crkvi i drugih povijesnih znamenitosti…

PLAN PUTA:

SUBOTA SPLIT – TROGIR 11.08.18.

Polazak iz splitske luke u 13h (kasni dolasci mogu se pridružiti u Trogiru) prema Trogiru koji se često naziva plutajućim muzejskim gradom ili "Mala Venecija". Smješten je na malom otočiću a povezan je s kopnom i poluotokom Čiovo s dva mosta. Grad Trogir je čarobni grad pod zaštitom UNESCO-a koji nudi obilje kulturno-povijesnih spomenika, šarmantnih malih konoba i restorana koji poslužuju širok raspon tipičnih dalmatinskih specijaliteta. Noćenje u Trogiru.

NEDJELJA TROGIR – ROGOZNICA 

Tijekom doručka nastavljamo ploviti prema Rogoznici. Ručak se služi po putu popraćen zaustavljanjem u mirnoj uvali (Poznatoj kapetanu) za popodnevno kupanje. Noćenje u Rogoznici - malo selo koje nudi brojne restorane i male kafiće. Isprobajte slavno vino Babiće koji je poznati lokalni proizvod.

PONEDJELJAK ROGOZNICA – SLAPOVI KRKE (SKRADIN) - ŠIBENIK 

Vino i slapovi! Rano ujutro polazak prema Skradinu. Prvo stajanje je poznata vinarija Bibich, gdje ćete imati priliku kušati vina i lagani tapas ručak. Nazad u Skradinu, hodamo kroz Nacionalni park Krka i posjećujemo “Skradinski Buk”. Zapanjujuće lijepo, ovo je najpopularniji dio područja slapova. Ima 17 slapova, s kaskadama do 100 m širine, a rijeka Krka tumbles 45,7 metara. Nikad zaboravljeni doživljaj je plivanje pod slapovima, stoga nemojte zaboraviti svoj kupaći i uživajte u kristalnoj čistoj odi NP Krke. Polazak prema Šibeniku koji je gotovo u samom središnjem dijelu hrvatske jadranske obale i naše je poslijepodnevna destinacija. Istražite veličanstveni stari grad, kulturne spomenike i možda najpoznatiji ovdje, katedrala Sv. Jakova iz popisa UNESCO-ve kulturne baštine. Prošećite i otkrijte povijesnu jezgru i rivu. Večera na brodu. Noćenje u Šibeniku.

UTORAK ŠIBENIK – KORNATI – SALI 

Rano ujutro polazak prema Nacionalnom parku Kornati koji se sastoji od oko 100 otoka, otočića i grebena. Ovo je zaista nešto fantastično za vidjeti kako se u nekim uvalama otočići strmo spuštaju u more, a negdje je i do 100 metara duboko more. Otoci su bogati ribom i kulturnim i povijesnim ostacima. Uživajte u ruševinama drevne Ilirske tvrđave, rimskih vila, starokršćanske crkvice sv. Marije i srednjovjekovnih utvrda i naselja koje pridodaju vrijednosti otoka. Noćenje u Sali na Dugom Otoku.

SRIJEDA SALI – ZADAR 

Jutro je rezervirano za kupaNje a popodne nastavljamo ploviti prema Zadru. Stoljećima glavni grad Dalmacije i najstariji sveučilišni grad u Hrvatskoj poznat po bogatoj povijesnoj baštini svjetske važnosti, vidljivom na svakom koraku: rimski forum iz 1. stoljeća, crkva Sv. Donata iz IX. stoljeća - najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada, moćne gradske zidine s reprezentativnim gradskim vratima iz 16. stoljeća, muzej antičkog stakla, više od 30 crkava u starom gradu, brojne palače i vile, kao i poznate suvremene morske orgulje te instalacije svjetla "Pozdrav Suncu". Pridružite nam se u vođenom razgledu Zadra. Noćenje u Zadarskoj luci.

ČETVRTAK ZADAR – ZLARIN 

Danas idemo natrag, putujući južno duž dalmatinske obale. Kratka pauza za kupanje u jednoj prekrasnoj uvali. Sa samo stotinu stalnih stanovnika zimi, Zlarin ljeti ugosti oko 3.000 ljudi. Zlatar je divan Hrvatski otok gdje se automobili slabo koriste. Koraljni uzgoj potiče još iz 15. stoljeća te uživa u laganom oživljavanju. Koraljni predmeti mogu se kupiti kod lokalnih obrtnika. Noćenje u selu na malenom otoku Zlarinu u šibenskom arhipelagu.

PETAK ZLARIN – SPLIT 

Ovo je dan rezerviran za plivanja za one koji to vole, pop putu dok se vraćamo na Splitsku rivijeru! Zaustavljamo se u jednoj od uvala na otoku Čiovu (mostom povezan s Trogirom). U popodnevnim satima nastavljamo prema zadnjoj luci, dok uživamo u prekrasnim pogledima na obalu i otoke splitske rivijere. Split, nazivamo glavnim gradom Dalmatinske regije, drugi je po veličini grad u Hrvatskoj. Splitska poznata Dioklecijanova palača je pod UNESCO-vom zaštitom, gdje je rimski car Dioklecijan izabrao mjesto umirovljenja! Po dolasku, lokalni vodič nas vodi kroz povijesnu i užurbanu staru gradsku jezgru i na poznatu Splitsku tržnicu. Noćenje u Splitu.

SUBOTA SPLIT 

Nakon doručka vrijeme je za oproštaj od posade. Nadamo se da se opet vidimo na jednom od Katarina Line krstarenja.