Vrhunac ljetne sezone u slikovitom Tribunju i The Movie Hotelu! Mediteranski ugođaj uz smještaj u 2 tipa apartmana na 8 dana/7 noćenja sa polupansionom za dvoje već od 5299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje apartmane po odabranom tipu uz 8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona, WiFi, klimu, parking za dvoje. Djeca od 0 do 7 godina borave besplatno! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 14.07. do 18.08.2018.

Hotel

The Movie Hotel je je moderan tematski hotel smješten na samoj obali Jadranskog mora sa vlastitom šljunčanom plažom u mirnom predjelu Tribunja.¸Hotel nudi 12 lijepo opremljenih soba te 17 apartmana modernog dizajna u tematskom filmskom stilu. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Šibenika,Splita,Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Autocesta je udaljena 15 km. Kraj samog hotela nalazi marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi do obližnjih Vodica. 

Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi te 100 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta. U sklopu hotela nalazi se vinski podrum, pizzeria, beach bar, restoran sa širokom ponudom raznih gastronomskih delicija te ribe direktno s ribarskim brodova. Sve sobe i apartmani su klimatizirani te imaju besplatni WI-FI,parking je osiguran te se ne nadoplaćuje dodatno.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona +385 97 778 1407 (zvati 09-21h) ili na mail info@themoviehotel.com, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.

NA RASPOLAGANJU VAM JE: besplatno čuvanje prtljage, besplatni parking, besplatni Wifi, klimatizirane sobe, hotelski restoran, pizzeria, vinski podrum i beach bar, buffet doručak, usluga polupansiona i punog pansiona, dvorane za razne sastanke, mogućnost nadoplate za polupansion i puni punsion, 12 soba, 17 apartmana.

APARTMANI - OPIS 

Uređeni su elegantno u mediteranskom stilu i opremljeni kuhinjskom opremom i posuđem sukladno broju kreveta, klima uređajem, satelitskom TV, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Imaju kupaonicu s umivaonikom, tuš kadom i sušilom za kosu.

TRIBUNJ

Jadranskom magistralom prema Pirovcu, 15km od Šibenika, neposredno uz more smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. Tribunj je tipično dalmatinsko naselje s uskim ulicama i zbijenim kućama. Nekadašnji Tribunj, smješten na otočiću, za vladavine Venecije bio je okružen obrambenim bedemima čiji su neznatni ostaci vidljivi i danas. Mir i ljepotu ovog mjesta osjetili su poznati umjetnici koji su odabrali Tribunj da u starim obnovljenim kućama, u svojim radionicama, rade u tišini nadahnuti skladom koji ih okružuje. U novoj, modernoj marini, kapaciteta 270 vezova, brojne jahte i jedrilice će pronaći svoj siguran vez. Dodamo li svemu blizinu Murtera i Vodica, postaje jasno da je Tribunj mjesto odmora i potpunog zadovoljstva. Tribunj je vrlo kompaktno, slikovito i šarmantno mjesto. Uske ulice na otočiću povezuje kopno tek jedan omaleni kameni most.