Cambridge Institute: 3 vrste online tečaja ENGLESKOG JEZIKA: Tečaj za početnike, Intenzivan tečaj, Poslovni engleski ili engleski za turizam (Business or Tourism) za već od 90 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potreban vam je dokaz Vašeg znanja, a nemate vremena ići na tečaj? Želite konačno ovladati engleskim jezikom ili vam je potreban specifičan tečaj vezan za posao ili turizam - učite uz najbolji centar za jezike, Cambridge Institute, i njihove online tečaje i to po posebno niskim cijenama!

Ponuda uključuje: 3 vrste online tečaja ENGLESKOG JEZIKA: Tečaj za početnike, Intenzivan tečaj, Poslovni engleski ili engleski za turizam (Business or Tourism English)!

  • Opcija 1: Tečaj općeg engleskog - 1. razina znanja (A1. I) - 60 sati s maksimalnim trajanjem od 6 mjeseci,
  • Opcija 2: Intenzivan tečaj engleskog - 60 h s maksimalnim trajanjem od 3 mjeseca,
  • Opcija 3: Poslovni engleski ili engleski za turizam (Busines and Tourism) - 60 h s maksimalnim trajanjem od 3 mjeseca.

DATUMI POČETKA TEČAJA: 

08.08.2018 posljednji datum registracije 05.08.18.
29.08.2018 posljednji datum registracije 26.08.18.
12.09.2018 posljednji datum registracije 09.09.18.
26.09.2018 posljednji datum registracije 23.09.18.

Naša interaktivna plataforma ONLINE ENGLISH omogućava Vam učenje engleskog  jezika i gramatike, uz pomoć audiovizualnih materijala, interaktivnih vježbi, rječnika i konverzacije.

Online plataforma učenja je interaktivni i personalizirani način učenja i pomaže Vam u učenju njemačkog jezika koristeći tri metode učenja - istraživanje, vježbe i provjere znanja. 

Tečaj iz općeg engleskog jezika naročito se preporuča za pripremu za polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog jezika (npr. TOEFL, TOEIC, ALTE UCLES, IELTS, COE). Vježbe se sastoje od slika, prepoznavanja glasa, animacije, video zapisa i teksta. 

POSLOVNI ENGLESKI:

Ako ste ambiciozna osoba i profesionalac koji želi kontinuirano rasti u svojoj karijeri, želite promijeniti posao ili dobiti jedan u multinacionalnoj tvrtki, morati ćete poboljšati svoju razinu znanja s Tečajem poslovnog engleskog jezika. 

Unutar njega razvijat ćete komunikacijske vještine za različite poslovne situacije (za sastanke i intervjue) i naučiti specijalizirane vokabulare i poslovnu terminologiju. 15 nastavnih jedinica obrađuju glavne koncepte poslovnog sektora: prijave i motivacijska pisma, intervjui, izgradnja odnosa, razvoj proizvoda, marketing, financije, ljudski potencijali, odnosi s kupcima, korištenje tehnologije i interneta, outsourcing , lojalnost zaposlenika i stilovi upravljanja te poduzetništvo.

ENGLESKI ZA TURIZAM:

Sada s Cambridge Institutom možete naučiti engleski jezik za sektor turizma i ugostiteljstva. Neophodno je ako ste dio hotelskog osoblja, recepcije ili službe za korisnike i administrativnih područja, ako ste turistički vodič ... ili ako ste samo posjetitelj!

Unutar tečaja postoji 16 tema: Izrada rezervacije, check in-a, usluge i hotelske sobe, turistički vodiči, „all-inclusive” usluge, krstarenja, eko-turizam, couch Surfing / putovanje na određenom budžetu, savjeti za turizam (učinite/ nemojte učiniti), poslovna putovanja, različite vrste blagdana - proslave, planovi putovanja, kulturalna svijest, rizici i problemi na putovanju, dugačka putovanja.

ZNAČAJKE:

Naša interaktivna platforma omogućuje učenje pisanja engleske gramatike s audiovizualnim materijalom, interaktivnim vježbama, rječnikom i idiomima.

Vježbe su s multimedijskim sadržajem, prepoznavanjem glasa i videozapisima. Nastavnici i mentori pružaju alate za prilagođenu obuku, praćenje i evaluaciju.

Postoji početni test koji će testirati vaše engleske vještine kako bi student postavio optimalnu razinu za učenje...Po vlastitom ritmu, bez vremenskih rasporeda, neograničen pristup tijekom trajanja tečaja. Tečaj je isključivo na engleskom jeziku.

Tečaj se preporučuje za razinu B1 / 2. Ovdje možete izvršiti test na besplatnoj razini: http://quizlevel.cambridgeinstitute.es/index.php/en/

Sve vježbe mogu se ponoviti do 5 puta.

Prednosti Online tečaja Cambridge Instituta:

1. Naš online tečaj omogućuje sticanje osnovnih znanja i prakse u njemačkom jeziku.

2. Tečaj će obuhvatiti  teme iz svakodnevnog života, tako da se učenici upoznaju s rječnikom i da su u stanju razumjeti i komunicirati u svakodnevnim situacijama. 

3. Nastavne lekcije organiziraju se za vježbanje gramatike, rječnika, slušanje i komuniciranje.

4. Vježbe su napravljene od sadržaja tekstova i gramatičkih točki koje ćete unaprijed pročitati.

5. Imate 6 ili 9 mjeseci za pristup platformi za obavljanje praktičnog rada, učenje i proširivanje svoj rječnika s poboljšanjem gramatike. 

6. Tečaj je self-study.

7. Na kraju tečaja je dostupan završni  test (radi se samo jednom), što je rezime onoga što ste vidjeli u svim lekcijama tečaja i izražava konačnu procjenu stečenog znanja. Ovaj test će vam pomoći  uvidjeti  Vaš napredak u učenju njemačkog jezika.

8. Učite bilo gdje i bilo kada - bez rasporeda! Treba Vam samo kompjuter  s internet konekcijom i mikrofon.

9. Koristite najbolju tehnologiju za učenje njemačkog jezika na Internetu.

Tečaj je na raspolaganju 24 sata dnevno / 7 dana u tjednu.

ZAŠTO ODABRATI CAMBRIDGE INSTITUTE?

Cambridge Institute je privatnI obrazovni centar koji se specijalizirao za učenje stranih jezika - engleskog, španjolskog, francuskog i njemačkog. Naše iskustvo i međunarodni prestiž garancija su Vašeg uspjeha u učenju jezika po izboru. Nudimo kvalitetan i inovativan nastavni plan, u potpunosti prilagođen Vašim potrebama.

Institut Cambridge je lider u sektoru obrazovanja i svakim danom radi na svom unapređenju, kako bi zadržao ovu poziciju i u budućnosti, i  zaslužio povjerenje i poštovanje naših učenika. 

Prijave za tečaj iz općeg njemačkog jezika ispunjavaju se putem online obrasca.