Prekrasna Dalmacija na 8 dana/7 noćenja za 2 osobe u studio apartmanu*** uz dijete do 12 godina besplatno u apartmanima Ražanj*** u Rogoznici od 18.08. do 02.09.2018. za samo 1799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiteljski odmor u srcu Dalmacije! Kupon vrijedi od 18.08.2018. do 02.09.2018.

U uvali Dražica - Mezaroca, u obiteljskoj kući, iznajmljuju se dva studio apartmana. Apartmani su opremljeni za dvije osobe, moguće i s malim djetetom. Kuća je u drugom redu, s vlastitim parkiralištem, zračne udaljenosti od plaže oko 50 metara.

Studio Apartmani Ražanj***

Studio apartmani nalaze se u obiteljskoj kući, imaju vlastiti ulaz, osiguran parking. 

Apartman se sastoji od sobe s bračnim krevetom, opremljene kuhinje, kupaonice, prednje i stražnje terase.

Apartmani su u drugom redu do mora, s pogledom na Rogoznicu i otvoreno more. Plaže stjenovite, šljunčane ili betonirane - ovisno o prohtjevima.

Boravišna pristojba uključena u cijenu, te nema drugih nadoplata!


Kuponi se mogu spajati!

Apartmani se nalazi u neposrednoj blizini mora i plaže svega 50m.

           Besplatan parking! 

           Mogućnost korištenja vanjskog roštilja. 

           Kućni ljubimci dozvoljeni bez nadoplate!

           Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

  

Obavezna rezervacija termina prije kupnje kupona na tel. 098 708 310 svaki dan od 16-20 h, te potvrda iste nakon kupnje i po primitku kupona uz KOD kupona (pošto vlasnici rade molimo Vas da zovete samo u navedeno vrijeme).


Opremljenost apartmana: opremljena kuhinja, dupli krevet, bračni krevet, kupaonica, terasa, besplatan WiFi, mogućnost korištenja vanjskog roštilja, kućni ljubimci dozvoljeni

U blizini, na minutu hoda je dućan i restoran. Na 10 minuta pješice je centar mjesta Ražanj s dućanom, pekarom, restoranima i mini tržnicom. Do obližnje Rogoznice, osigurani su taxi - brodovi, koji imaju pristan i u Dražici.

Idealno mjesto za odmor, a za one malo zahtijevnije, u blizini su i Rogoznica, i Primošten (Aurora) ili Trogir.

Rogoznica ima 54 km dugu obalu i geografski položaj koji je smješta upravo u središte Dalmatinske obale te je najistureniji dio hrvatskog kopna koji zadire duboko u Jadransko more.

Položaj Rogoznice koji razdvaja Sjeverni i Južni Jadran, što je iznimno naglašeno i specifičnim klimatološkim ponašanjima na ovom području, odnosno još preciznije na rogozničkom rtu Planka, gdje imamo izravan sudar klima, vjetrova i morskih struja, borbu 'bure i juga'  zbog čega je more ovdje iznimno čisto i kristalno bistro.