Studio ljepote Manuela u Zagrebu donosi Vam priliku za brazilskom depilacijom prirodnom metodom, pogodnom za sve tipove kože! Isprobajte depilaciju šećernom pastom za samo 65 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Depilacija šećernom pastom potpuno je prirodna i pogodna za sve tipove kože, pa i za one najosjetljivije! Kupon se koristi u 1 dolasku i može se iskoristiti do 23.09.2018.

Brazilska depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom elegantna je metoda s dugotrajnim rezultatima, a koža je glatka i  meka. Zbog malih molekula sastava šećerne paste, dublje prodire u kožu, te zatvara folikulu te usporava rast dlake. Manje je bolna, može se raditi na kraćim dlakama.

S vremenom dlake se na tretiranom području prorjeđuju. Možemo ju nazvati depilacijom na prirodan način zbog samog sastava preparata, 100% prirodnog. Pri tretmanu se koža ne oštećuje jer se pasta lijepi za dlaku, te ju izvlači duboko iz korijena.

Potpuno je prirodna i pogodna za sve tipove kože pa i za one najosjetljivije! Depilacija šećernom pastom brzo je stekla popularnost i sadrži samo prirodne sastojke, ne oštećuje kožu, bakterije u ovakvoj pasti nemaju mogućnost preživljavanja te nije potrebno čekati da dlačice narastu!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 095 864 3840, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.