Muka Vam je od peglanja? Isplegajte odjeću u samo 2 poteza! Lagano i prenosivo Handy Steamer glačalo, uz koje ćete brzo i lako izglačati i najosjetljiviju odjeću za samo 119 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Handy Steamer radi na principu jakog mlaza pare, koji učinkovita glača izgužvanu tkaninu. Istovremeno je dezinficira, ali i uklanja neugodne mirise. Kupon vrijedi do 23.09.2018.!

Ponuda uključuje: Handy Steamer - GLAČALO NA PARU! 


Izglačana odjeća u 1 potezu

Osvježavanje odjeće

Uklanjanje neugodnih mirisa

Bez kemijskih čistionica

Lagano i pogodno za putovanja


Dobijte ovo sjajno rješenje uz koje možete skratiti vrijeme glačanje čak 5 puta. Ujedno ćete osvježavati, čistiti i dezinficirati odjeću, stolnjake, posteljinu, zavjese.

Riječ je o revolucionarnom Handy Steamer glačalu. Ovo prijenosno, lagano glačalo na paru može i vama skratiti vrijeme glačanja do 5 puta. Osim za odjeću, idealno je za glačanje, osvježavanje i dezinficiranje bilo koje vrste tkanine.

Također, možete osvježiti i očistiti presvlake na sjedištima ili stolicama, namještaj i igračke. Najbolje od svega, u samo 1 potezu očistit ćete, dezinficirati, izglačati i ukloniti neugodne mirise.

Handy Steamer radi na principu jakog mlaza pare, koji učinkovita glača izgužvanu tkaninu. Istovremeno je dezinficira, jer visoka temperatura pare uklanja grinje, bakterije i druge alergene. Ali i neugodne mirise.

Handy Steamer neće uništiti ili izblijediti vašu odjeću kao što to mogu klasična glačala, jer ne dolazi u direktni dodir s odjećom. Zbog toga ne postoji rizik od progorijevanja ili uništavanja odjeće. Pored toga, ne koristi kemikalije koje uništavaju odjeću.

Lagano i prenosivo Handy Steamer glačalo, uz koje ćete brzo i lako izglačati i najosjetljiviju odjeću!

Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi 35 kn.

Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti OVDJE.