Dolazite u hrvatski biser Dubrovnik? Posjetite zabavno - izložbeni prostor posvećen ljubavi - Muzej ljubavnih priča! Snižene cijene ulaznice za mlade ili odrasle čekaju Vas samo na Crnom jaju!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U blizini stare dubrovačke gradske jezgre na Vas čekaju najljepše ljubavne priče! Istražite ih i posjetite Muzej ljubavnih priča! Izaberite između 2 vrste ulaznica: za odrasle (18+ godina) za 32kn ili ulaznica za mlade (10-18 godina) za 22kn!

Zagreb ima muzej prekinutih veza, a Dubrovnik od danas nešto optimističniji - Muzej ljubavnih priča. 

Predmeti u Muzej stižu iz cijelog svijeta, od četkice za zube iz Poljske do češlja iz Francuske. Kolekcija prikupljenih i doniranih priča i predmeta izložena je u osam soba!


Muzej ljubavnih priča je osnovan s ambicijom izlaganja kolekcije stvarnih osobnih ljubavnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti doniranih i prikupljenih iz svih kutaka svijeta.

Osim izloženih osobnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti, ovaj muzej u Dubrovniku ima još mnoštvo sadržaja ljubavne tematike poput izložbe posvećene najpoznatijim glazbenim ljubavnim parovima,  neizostavnih "Game of Thrones" i "Star Wars" ljubavnih priča, a tu je i posebni kutak za selfije zaljubljenih kao i “Ljubavni zid” na koji se mogu ostaviti srca s ljubavnim porukama i potpisima.

Muzej ima i dječji kutak, ali i fotografije zaljubljenih turista i njihovih selfija na prekrasnim dubrovačkim lokacijama, ljubavne poruke mogu ostaviti svi posjetitelji.


IZLOŽBE:

LOKALNA POVIJEST & LEGENDE - Upoznajte se sa zanimljivim dubrovačkim povijesnim i mitskim ljubavnim pričama

GLOBALNA KOLEKCIJA - Iskusite emocije stvarnih ljubavnih priča i vezanih izložbenih predmeta

FILM & TV - Doživite dramu i romansu filmskih i TV spektakala snimanih u Dubrovniku

POGLED IZA NOTA - Upoznajte ljude i okolnosti koji su inspirirali neke od najpoznatijih ljubavnih pjesama svih vremena
...i još puno toga

Više info na : https://lovestoriesmuseum.com/