Jedan od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe čeka na Vas! Osjeti nalet adrenalina i provjeri tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu,vožnje već od 49kn za više vožnji!

2706 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Požurite i izaberite jednu od 3 opcije, uz popuste do čak 46%! I zapamtite, VIŠE VOŽNJI = VEĆI POPUST! Kupon vrijedi čak do 30.09.2018. Vidimo se u Karting Areni Zagreb!!! Svaki kupac dobiva i Voucher od 100 kn popusta za igru u ESCAPE ROOMU!!!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe.

Uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, te nakon tehničkog brifinga biti ćete više nego spremni za rušenje svih rekorda ostvarenih na ovoj stazi!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 3 opcije:

  • Opcija 1 (za 1 osobu): 1 karting vožnja (10 min), 59kn!
  • Opcija 2 (za 1 osobu): 2 karting vožnje (2 x 10 min), 106 kn!
  • Opcija 3 (za 1 osobu): 4 karting vožnje (4 x 10 min),  195 kn!

  • VIŠE VOŽNJI = VEĆI POPUST!

Svaki kupac dobiva i Voucher od 100 kn popusta za igru u ESCAPE ROOMU!!! KUPON za Karting vožnju je iskoristiv čak do 30.09.2018.!!!

Prva "indoor" staza u Hrvatskoj plod je iskustava i znanja Paola Gagliardinija, europskog i talijanskog karting prvaka te upravitelja većih europskih indoor karting centara. Staza širine od 6 do 8 metara jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave.

Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Staza je zaštićena odgovarajućim barijerama i apsorpcijskim sustavom, dok vozna površina jamči jednakomjerno držanje guma pomoću podnog premaza F1.

Staza je duga 365 m, a široka između 6 i 8 m. Stručno izabrana trasa s podnim premazom, koja simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, jamči izuzetne ugođaje sportske vožnje.

Go-Kart flota sastoji se od 31 vrhuskih go-kart vozila vodećih svjetskih proizvođača trkaćih go-kart vozila, SODI, TB i CRG u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

Karting Arena Zagreb može se pohvaliti novom kating stazom i posebnom flotom kartova pogodnih za djecu. 

Sva su vozila opremljena transponderima koji automatiziraju najpreciznije mjerenje vremena i praćenje svih rezultata. 

Tijekom same vožnje, na semaforu na stazi možete pratiti vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata.

Karting Arena Zagreb bogatija je za novu flotu TB srednjih kartova - 6 vrhunskih vozila s motorom Honda Gx120, mogućnosti pomicanja sjedala i pedala, roll barom i pojasom. 

Savjet! Nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji.