[BIH] Nezaboravni ljetni obiteljski odmor u Hotelu Pahuljica**** na Vlašiću - 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe za SAMO 1043kn! Djeca do 7 godina borave BESPLATNO bez dodatnog ležaja!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dosta vam je ljetnih vrućina, a tražite mjesto za obiteljski odmor? Hotel Pahuljica**** na Vlašiću sjedinjuje prirodu, wellness i obiteljsko druženje. Vlašić je idealna destinacija za planinsku šetnju, biciklizam, planinarenje i istraživanje planinske rijeke Ugar!

U sklad planine Vlašić uvrštena je Pahuljica, a to je hotel koji već svojim izgledom pa i poslovnom orijentacijom samo upotpunjuje postojeće vrijednosti planine. Sve vrijeme, od početka rada do danas promoviramo ljubav prema prirodi, a to je ono što najčešće i dovodi goste u ove bajkovite, a ipak tako stvarne predjele, gdje Pahuljica započinje svoju priču, zbog koje se svi ponovo vraćaju.

Pahuljica je hotel planinskog tipa, smješten uz početnu stanicu ski-lifta Babanovac, što uz ostatak ponude samog hotela, isključuje svaku potrebu da tokom boravka na Vlašiću, potražite neko drugo mjesto.

Relax dimenziju boravku u Pahuljici daje hotelski wellness program za opuštanje i rekreaciju.

Imajući u vidu način života suvremenog čovjeka, stres koji je postao svakodnevnica, manjak vremena, Hotel Pahuljica sa velikim zadovoljstvom i ponosom predstavlja svoj Body&Soul centar, centar čiji je osnovni zadatak vaše zadovoljstvo i relaksacija, kako tijela tako i duha.



Body&Soul oaza je mira, opuštanja, uživanja, vaše utočište. Čarolija mirisa, muzike i svjetla odvesti će vas na drugo mjesto, mjesto gdje vlada harmonija tijela i duha, a gdje stres nestaje.
U Pahuljici, svakodnevno su vam na raspolaganju fitness, sauna, bazen, te mnoge masaže kojima ćemo vas ponovo dovesti u ravnotežu.

Body&Soul tim obučen je za masaže, te koristi metode istočnjačke i zapadnjačke tradicije, te je tu da vam pomogne uspostaviti emocionalnu ravnotežu.

SOBE: Od 32 luksuzno i komforno uređene sobe, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne, kapaciteta 75 ležajeva, sigurni smo se da će jedna od njih biti vaš dom, odnosno mjesto gdje ćete se osjećati kao kod svoje kuće.

Svaka od spomenute 32 sobe ima vlastito kupatilo sa tuš kabinom, moderan i luksuzan namještaj, mini bar i TV.

Vlašić - spoj gotovo nenarušene prirodne jednostavnosti, a ipak ljepote koju je i najvećim novcem nemoguće imitirati, i tu više nego u nečem drugom, reklo bi se, leži “šarm” ove planine.

Vlašić tako vješto, a zahvaljujući turističkim radnicima, prati trendove turističke ponude uvažavajući potrebe suvremenog čovjeka, a da pri tom ne naruši prirodan balans. No baš zato, ova planina zlata je vrijedna jer svoje mjesto mogu naći svi: planinari, sportaši, ribari, ili tek šetači i ljubitelji prirode i čistog, a ovdje visoko vrijednog zraka.

Zato je to mjesto za zdrave i bolesne, djecu i starce, ali i poslovne ljude i mlade. Jednako je ugodno tokom cijele godine, ljeti uglavnom uz Ugar, tipičnu planinsku rijeku, a ne ostavlja ravnodušnim niti obilazak Paljenika najvišeg vrha smiještenog na 1943 metra.