Super ponuda za sve ljubitelje adrenalina i dobre zabave u Gorskom kotaru! Isprobajte dva odlična adrenalinska izazova: Zipline & Bridging u Adrenalin parku Kupjak za samo 105 kn/osobi!

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odvažite se na: zipline (extremna vožnja u alpinistićkoj opremi na sajli dužine 200 metara) i bridging (koncept platformi na stablima međusobno povezanih raznim preprekama koje je potrebno savladati)! Kupon vrijedi do: 30.09.2018.!

JEDAN VOUCHER za PAINTBALL - popust 10% (na paket 300 ili više loptica). Minimalna grupa - 8 ljudi.

Lokacija adrenalinskog parka Kupjak: 20 minuta od Rijeke i 50 minuta od Zagreba automobilom Blizina Skrada i Zelenog Vira. 

ADRENALIN PARK KUPJAK smješten je u prekrasnoj prirodi goranskih šuma i polja na cca 800 m nv., te sadrži: 

ZIP LINE, PAINTBALL, BICIKLIZAM, VISEĆI MOSTOVI, STRELIČARSTVO, NOGOMET, AKTIVNOSTI ZA DJECU, TEAM BUILDING...

ZIPLINE

Ekstremna vožnja u alpinističkoj opremi na sajli dužine 200 metara. Brzina oko 60 km/h.

Za zipline ili bridging osoba mora biti dobrog zdrastvenog stanja, bez problema sa šećerom, srčanih problema, koštanih ili postoperativnih tj. bez bolesti koje bi mogle eskalirati uslijed povećanog adrenalina.

VISEĆI MOSTOVI

Koncept platformi na stablima koje su međusobno povezane raznim preprekama i nalaze se na različitim visinama, a koje korisnik ovisno o svojoj fizičkoj i psihomotornoj sposobnosti nastoji savladati. 

Min. visina za bridging 155 cm.

Na raspolaganju vam je stručan tim instruktora u bilo kojem trenutku. Za svaku aktivnost učesnik dobiva posebnu sigurnosnu opremu prema Europskim standardima.

Adrenalinski park je namijenjen svakome i koncipiran kao izletište za različite dobne skupine, od djece do umirovljenika, obitelji, škole (učionica na otvorenom), tvrtke (incentive i team building), udruge i grupe s posebnim interesima (vježbalište, sastanci na otvorenome, momačke, djevojačke ili rođendanske zabave)…