Kraj kolovoza provedite u prelijepim Vodicama!!! Uživajte u Apartmanima Tamaris - 6 dana/5 noćenja za 2 osobe + 2 djece do 10 god. GRATIS u apartmanima već od 1599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite između 5 ili 7 noćenja za 2 osobe + 2 djece do 10 god. GRATIS. Cijena uključuje korištenje apartmana, posteljine, ručnici, klima uređaj, WiFi, parking i korištenje roštilja u dvorištu, dječjeg parka. Kupon vrijedi 24.08.-02.09.2018.

O APARTMANIMA

U našoj ponudi imamo pet apartmana tipa 2+2, u koji se može smjestiti maksimalno 4 ljudi, a sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, velikog dnevnog boravka gdje se nalazi i kauč na razvlačenje za dvije osobe. 

Također, imamo dva apartmana tipa 4+2, u koji možemo smjestiti maksimalno 6 ljudi, a sastoji se od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima, kupaonice, kuhinje, velikog dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije osobe. 

Svi apartmani imaju predivne velike terase i poseban ulaz. Apartmani su kompletno opremljeni i visokokategorizirani.

Apartmani se nalaze u predivnom mirnom dijelu Vodica na adresi Stablinac IV / 43 - Vodice, udaljeni su 600 metara od najljepših Vodičkih plaža ili manje od 10 minuta hodanja.

Možete nas posjetiti na našoj facebook stranici;)