Odmor u prirodi i uživanje u drvenim šatorima ili mobilnim kućicama uz rijeku Mrežnicu u Kampu "Slapić" na 2 ili 4 noćenja uz 2 h kanu i platu Slapić za dvoje već od 790 kn! Kamp je "dog friendly"!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potpuni užitak u prirodi i dobro poznatom Kampu Slapić! Izaberite svoju opciju boravka za dvoje u drvenim šatorima uz 2h kanu, platu Slapić ili mobilnim kućicama uz 2h kanu, platu Slapić i butelju vina! Kupon je moguće iskoristiti do 26.08.2018.!

Šator-drveni bungalov sa terasom odmah uz rijeku Mrežnicu (u bungalovu su krevet i mjesto za stvari, za ostalo se koriste sadržaji u kampu). U cijenu nije uključena posteljina.

Mobilna kućica se sastoji od: 30 m2 (7,5x4m). Ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba sa bračnim krevetom i 1 spavaća soba s 3 razdvojena kreveta ). Spojena dnevna soba s kuhinjom,kupaonica, kutni kauč, klima,TV. Natkrivena terasa sastoji se od stola i 4 stolca. U cijenu uključena posteljina.

Lokacija

Smješten na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km.  Najjednostavniji dolazak do kampa je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi kamp.

Uz kampu je smještena atraktivna plaža na rijeci Mrežnici s nekoliko intimnih otočića i slapova na kojima možete potražiti osvježenje ili uživati u ribolovu. A za naše najmlađe goste u sklopu kampa nalazi se i novo uređeno dječje igralište.

Kamp „Slapić“ obitelji Mataković sa 100 smještajnih jedinica, smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. U sklopu kampa nalaze se dva suvremena sanitarna čvora, atraktivan ugostiteljski objekt sa kuhinjom, nove prekrasne mobilne kućice, dječje igralište i razni sportski sadržaji. 

Pridružite nam se jer odmor u našem kampu je odmor za dušu i tijelo!