Posjetite Hotel Zlatni dol**** na Gorancima i uživajte na 3 dana/2 noćenja s doručkom, tradicionalnom telećom pekom, roštiljem uz vožnju đipom po hercegovačkim vrletima za dvoje...1249 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja sa doručkom + 2x večera sa vinom, 1x teleća peka sa krumpirama + 0,5 vina za dvoje, 1x roštilj plata za dvoje sa 0,5 vina + 1 h vožnja đipom za dvoje uz vodiča! Kupon se može iskoristiti u periodu do 23.09.2018.

Hotel Zlatni dol****

Ambijentalni centar ruralne Hercegovine nudi prirodne i kulinarske resurse područja, ugodan ambijent i gastronomska ponuda te mnoštvo aktivnosti pažljivo su skrojeni po mjeri savršenog odmora!


Sobe

Kako bi vaš odmor bio potpun pobrinut će se vrhunski opremljene sobe, profinjenog uređenog interijera koji čini spoj modernog dizajna, udobnosti i vrhunske usluge. Svi apartmani nude panoramski pogled na borovu šumu koji ostavlja bez daha i čini svako jutarnje buđenje nezaboravnim iskustvom. Prozračnost, udobnost, prijateljsko osoblje, prostranost wc-a, namješteni balkon, suvremeno ozvučenje, tv i brojne druge pogodnosti garancija su opuštenog i bezbrižnog boravka. Za ugodan boravak u dvoje komfor će vam pružiti naše dvokrevetne sobe s udobnim krevetom. Sobe su prilagođene za radnu i relaksirajuću atmosferu zahvaljujući radnom stolu, besplatnom bežićnom internetu i prekrasnom smirujućem prirodnom okruženju. Za potpuni komfor vašeg boravka pobrinuti će se naše ljubazno osoblje koje nudi poslugu u sobi. Cijena noćenja za dvoje iznosi 100 KM, zato rezervirajte svoj smještaj i uživajte u odmoru kreiranom po svojoj mjeri. Također, našim gostima nudimo mogućnost iznajmljivanja cijelog kompleksa. Veselimo se vašim utiscima i uspomenama koje ćemo stvarati zajedno.


Restoran

Prepustite se gastronomskom putovanju u našem restoranu i dopustite našem osoblju brigu o savršeno isplaniranim trenucima svečanih prigoda, druženja i opuštanja! Kako bi svaki vaš posjet bio čaroban pobrinut će se naše šarmantno osoblje i ukusni zalogaji tradicije iz našeg Menia. Restoran kapaciteta 40 sjedećih mjesta svojim unutarnjim i vanjskim uređenjem, jedinstvenim ambijentom i suvremenim ozvučenjem i rasvjetom prostora stvara intimnu atmosferu koja će vaše prigode pretvoriti u najdraže uspomene. U sklopu restorana u ponudi je vinski podrum koji krije vina vrhunske kvalitete s područja Hercegovine i šire.


AKTIVNOSTI:

TENIS
MALI NOGOMET
BASKET
ODBOJKA & BADMINTON


OSTALE AKTIVNOSTI

Goranci osim ugodne klime i jedinstvenog prirodnog okruženja može se pohvaliti i brojnim aktivnostima. Omeđen lijepim poljem, šumarcima i proplancima kao stvoren je za različite vidove rekreacije ali i za sportska natjecanja. Svim posjetiteljima je na raspolaganju 12 000 metara staze za šetnju, staze za planinarenje, vožnja biciklima i jahanje konja kroz nepregledna polja prirode. 


 Sigurni smo da će pravi ljubitelji prirode i rekreacije prepoznati Gorance kao idealnim mjestom za svoj odmor. Rezervirajte svoj boravak već danas i uvjerite se u jedinstveni osjećaj odmora.