Ovo ljeto doživite hedonistički ritam poznatog ljetovališta, kraljice Mediterana - Budve! Počastite se odmorom na 4 dana/3 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Park***...već od 1995kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite smještaj u sobi s pogledom na brdo ili more i uvjerite se u nezaboravno iskustvo ljetnog odmora... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 16.08.18. do 19.08.18.

Hotel Park***

Budva je zbog  svoje ljepote odavno proglašena  “kraljicom Mediterana”. Izdvaja se činjenicom da je osim što je prestižna točka na turističkoj mapi Europe, istovremeno je i grad teatar, festivalski grad i ljetovalište. 


U tom i takvom okruženju je i hotel Park 3* čije novo ruho gostima jamči maksimalan hedonistički doživljaj. Pripada kategoriji hotela u kojima se odmor od žestokog ritma svakodnevnice pretvara u istinsko zadovoljstvo kako za pojedinca tako i za cijelu obitelj zbog čega je apsolutno atraktivan za sve tipove gostiju.


 Usidrio se na morskoj obali na par koraka od magične Slovenske plaže ušuškan u obilju zelenila koje u vrelim ljetnim danima daruje ne samo prirodni zaklon već i lepezu mirisa Mediterana s bogatim ozonskim osvježenjem. Osim što je uz obalu mora sa kojeg dopiru šumovi valova, gostima pruža i ljepotu užitka u hotelskom parku kao i radost laganog koračanja osmišljenim šetalištem koje spaja budvanski Stari grad sa Bečićima.


Smještaj hotela
Arhitektonski nenametljiva zgrada hotela dominira prostranim prirodnim parkom. Sve hotelske sobe, koje posle rekonstrukcije odišu umirujućim tonovima, opremljene su po zahtjevima suvremenog gosta darujući maksimalnu udobnost. Osim kupaonice sa fenom za sušenje kose, dio inventara su i fiksni telefon, TV aparat, klima uređaj, mini-bar i bežična internet veza. Sve sobe su klimatizirane i sa prostranim balkonom. Gostima je na raspolaganju 119 soba sa 308 ležaja, odnosno 34 pomoćna ležaja. 

U prizemlju hotelske zgrade su “economy room” – 10 dvokrevetnih, 12 dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem i šest trokrevetnih. Na 1.katu hotela je 45 soba – 21 dvokrevetna, 11 dvokrevetnih sa pomoćnim ležajevima i jedna trokrevetna sa pomoćnim ležajem. Na 2.katu je 46 soba – 21 dvokrevetna, jedna dvokrevetna sa pomoćnim ležajem, 12 trokrevetnih i dvije trokrevetne sa pomoćnim ležajem.


Hotel ima i dva restorana, ljetnji vrt, aperitiv bar, parking.
Maksimalno uživanje čeka i one koji kvalitetu odmora vide i kroz prizmu dobrog zalogaja. Glavni hotelski restoran sa 250 mjesta na bazi švedskog stola nudi za doručak i večeru različit izbor pažljivo biranih jela s profinjenom aromom, a dva hotelska bara vrhunski izbor pića, kave i napitaka, počevši od turske ili espresso kave pa sve do svježe cijeđenih sokova. Posebna atrakcija je hotelski vrt koja odiše toplinom inventara. Prirodna hladovina i nove tende štite svaki kutak ovog zanimljivog i za opuštanje idealnog prirodnog prostora.