Wellness ljeto u mediteranskom zelenilu Rapca! Odmor u Hotelu & Casa Valamar Sanfior 4* na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more za 2514 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel se nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. Okružen mediteranskim zelenilom samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina! Kupon vrijedi isključivo za termin do 12.08.18.!

Valamar Sanfior hotel 4*

Ovaj obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj. Nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. 

Hotel je samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina i nadomak je plažama pa stoga možete birati i kombinirati aktivnosti koje volite kako biste kreirali vlastiti nezaboravni odmor u Hrvatskoj.

Sport i rekreacija u Hotelu Valamar Sanfior 4*

Lagani jogging ili šetnja uz more sjajan su početak dana na vašem odmoru u Rapcu. U blizini su i atraktivne biciklističke staze te razne šetnjice, pa odmor možete provesti i upoznajući Istru na sasvim drugačiji način.

Posebnost wellness centra Hotela Valamar Sanfior je unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more i zaljev Rapca. 

Hotelu Valamar Sanfior 4*, obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj!