Ljetni dani kolovoza u Tisnom! Odmor na 5 dana uz 4 noćenja s doručkom u hotelu Plava Laguna smještenom uz more, sve za 2 osobe i dijete do 7 godina gratis boravak za 2599 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte idealan obiteljski odmor u hotelu Plava Laguna - smještenom uz more, 500 metara od centra mjesta Tisno. Kupon vrijedi od 15.08.18. do 31.08.18.

Hotel Plava Laguna 

Sastoji se od 12 dvokrevetnih soba i 3 apartmana sa dvije sobe. Sve sobe su opremljene sa klimom, plazma TV, besplatnim Wi-Fi, minibarom i radnim stolom. Kupaonice su nove i potpuno opremljene. Hotel ima dizalo (lift) za brz i lagan pristup sobama. 
Svaka soba ima balkon sa predivnim pogledom na more. Gosti mogu koristiti parking ispred hotela, koji je ujedno i besplatan. 


50 metara od hotela je smještena mala plaža, a glavna plaža u mjestu Tisno smještena je oko 800 metara od hotela. 
U hotelskom restoranu, koji također ima pogled na more, poslužuju se razni hrvatski i francuski specijaliteti, uključujući priprema svježe ulovljene ribe. 
Do mjesta Tisno može se jednostavno doći iz zračne luke Zadar (udaljene 60 km) i zračne luke Split (udaljene 75 km). Na zahtjev gosta hotela, možemo organizirati prijevoz automobilom (cijena je 80€ za dvije do četiri osobe). 
Naši gosti mogu uživati u ugodnom i nezaboravnom odmoru, a nasmijano i prijateljski raspoloženo osoblje uvijek im je na usluzi tijekom cijelog boravka.


Predivan pogled na more, ljubazno osoblje i profesionalna usluga pružit će vam 
očekivani odmor koji će ostati dugo u sjećanju.
Sa zadovoljstvom ćemo ispuniti potrebe i najzahtjevnijega gosta.


Ukoliko ste zaljubljenik u netaknutu prirodu, prirodne ljepote te volite sunce, more i mediteransku klimu, hotel Plava Laguna je idealno mjesto za Vas.


U Hotelu Plava Laguna uživajte u raznovrsnim kulinarskim specijalitetima.

Smješten pored mora, okružen prekrasnim zelenilom, naš restoran nudi vam ujedno ugodnu i romantičnu atmosferu. Počastite se Dalmatinskim specijalitetima, mesnim i ribljim jelima ili pak pekom spremljenoj na otvorenoj vatri u tradicionalnom dalmatinskom kominu koji se nalazi u restoranu. 
Pogled s terase restorana oduzet ce vam dah. Vidi se veliki dio otoka Murtera te predivno i čisto more.


Smješten dijelom na Tišnjanskom poluotoku, a dijelom na otoku Murteru.
Tjesnac (po kojem je Tisno i dobilo ime) između otoka i kopna širok je samo 38 metara, a od 1832 povezan je, danas, pokretnim mostom. Noviji dio naselja izgrađen je na kopnenom predjelu Gomilica.
Tisno se nalazi u neposrednoj blizini glavnih dalmatinskih gradova Šibenik 28 km, Zadar 56 km i Split 100 km, s kojim je povezan glavnom magistralnom cestom, te autocestom A1.