More smaragdne boje i bajkovite plaže Raba čekaju na Vas ovo ljeto! Provedite 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu International uz korištenje fitness sobe, finske saune...već od 1999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete 0 - 6 godina boravi besplatno! Kupon se može iskoristiti isključivo do 01.09.18.

Hotel International 

Hotel International nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. U ugodnom ambijentu hotela, uz ljubazne hotelske djelatnike, svaki će gost uživati u odmoru. Okruženi plavetnilom mora i zelenilom palmi ovdje ćete pronaći svoj odmor iz snova.
Nakon dana provedenog na plaži ili izletu, odmor potražite u hladovini ugodno klimatiziranih soba, opremljenih udobnim velikim ležajevima, satelitskom televizijom, mini barom i telefonom. Iznimnu pozornost posvetili smo uređenju soba. Zahvaljujući tome gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na vitke jarbole usidrenih jedrilica, u zalascima sunca, u ljepoti crvenih krovića i stoljetnih zidova stare gradske jezgre.


Kategorizacija: ***
Broj soba: 138
Recepcija; hotelski restoran; aperitiv bar; Lounge bar Escape;Restoran & Lounge bar Dock 69; Pool bar; sauna; fitness; najam bicikla.

Odmor za dvoje
U ritmu ugodne glazbe, uz osvježavajući koktel u ruci, dočekajte jutro u dobrom društvu! Otkrijte zašto je upravo hotel International savršen izbor za goste željne odličnih provoda. Smješten u samom središtu grada Raba, hotel International pruža bezbroj mogućnosti za zabavu, a široka lepeza događanja gostima nudi mnoštvo jedinstvenih doživljaja i nezaboravnih trenutaka.
U lounge baru Escape koji se nalazi u sklopu hotela International doživite pravu groznicu ljetne večeri. Zaplešite uz popularne vruće ritmove ili se opustite uz jazz, chillout i soul glazbu.


Aktivan odmor
Upustite se u otkrivanje tajni otoka Raba! Ljubitelje aktivnog ili rekreativnog odmora – bilo u dvoje, bilo u društvu prijatelja ili s obitelji – ovdje čeka velik izbor izleta i prilika za pustolovinu.
Unajmite bicikl ili skuter i krenite u potragu za skrivenim rapskim uvalama. Pješačke i biciklističke staze razasute po otoku vodit će vas na atraktivna mjesta gdje ćete uživati u prirodnim ljepotama jednog od najzelenijih otoka na Jadranu.
Na otoku Rabu uživajte u raznim sportovima na vodi. Avanturistima željnima adrenalina preporučujemo jedrenje na dasci jer su vremenski uvjeti za taj sport ovdje izuzetno povoljni. Zaronite ispod površine i otkrijte blago jadranskoga podmorja. Upoznajte raznolikost biljnog i životinjskog svijeta – besprijekorna čistoća rapskog akvatorija ostavit će vas bez daha.


Opuštanje
Opustite svoje tijelo i pronađite mir. Dopustite da vas uz čarobne mirise ružmarina, lavande, limuna razmazimo opuštajućim tretmanima i aromatskim masažama.
Priuštite si odmor od zamorne svakodnevice, riješite se nepotrebnoga stresa i zakoračite u opuštajući svijet wellnesa. Obnovite energiju jednim od re-energize tretmana ili se vratite u formu u fitness centru. Nakon minuta provedenih u toploj sauni, osvježite se zdravim i prirodnim koktelom za detoksikaciju organizma.
Doživite potpuni osjećaj zadovoljstva, zdravlja i ljepote u našem wellness centru.

Obiteljski odmor
More, sunce, lopatice i kantice, peraje, maske i školjkice samo su neki od detalja koji opisuju vaš odmor!
Hotel International, uz razne pogodnosti i pristupačne cijene, obiteljima jamči nezaboravan odmor u obiteljskim sobama te nudi mnoštvo aktivnosti za sve njezine članove.
Otok Rab omiljeno je kupališno odredište – sezona kupanja traje od svibnja do listopada, pješčane, šljunčane i kamenite plaže prilagođene su svakom uzrastu: obiteljima s djecom, vrsnim plivačima i roniocima, gostima srednje i starije dobi te osobama s tjelesnim poteškoćama.
Razgledavanje znamenitosti otoka, duge šetnje, biciklizam, plivanje, dječje aktivnosti na plažama otoka – kreirajte sami svoj odmor!


Rab
Tisuću prekrasnih otoka, more smaragdne boje, skrovite uvale, bajkovite plaže i zelenilo šumovitih krajolika – sve to čini jedinstvenu ljepotu hrvatskoga Jadrana. U zemlji bogate povijesti i izvrsne gastronomije pronaći ćete odmor za dušu i tijelo.

Ovo je priča o Rabu, rajskom otoku ljubavi i ljepote.