Savršena ponuda za nezaboravno ljetovanje za dvoje u Opatiji! Izaberite 3 ili 5 noćenja s polupansionom u predivnom hotelu Astoria 4* uz wellness i teretanu u hotelu Opatija, već od 3359kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se blizu samog srca grada Opatije u hotelu Astoria 4*. Prije kupnje izaberite željeni broj noćenja u superior sobama! Ponude se mogu iskoristiti isključivo do 26.08.18.

HOTEL ASTORIA - dio OHM GROUP®

OHM Group® pomiče granice onoga što možete očekivati kada posjetite naše hotele. Visoko personalizirana usluga, u kombinaciji s autentičnim, elegantnim okruženjem najviše kvalitete, obećava dom daleko od kuće za one koji znaju cijeniti najbolje. 

Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Hotel Astoria**** pruža široku ponudu usluga koje će garantirano zadovoljiti potrebe svakog gosta, kako poslovnog tako i onih koji uživaju u odmoru. Bilo da je to mjesto za odsjedanje, večeru, zabavu ili odmor: Hotel Astoria**** je s pravom destinacija načina života.

Hotel Astoria**** je smješten blizu samog srca grada Opatije gdje niste nikada previše udaljeni za veliki shopping, a također ni od arhitekturnih i kulturnih bisera grada. Svaki detalj je pažljivo biran i svaka soba je s pravom vrijedna posjeta. Naša najveća želja je da vam bude udobno i da se opustite, baš kao kod kuće.

Hotel Astoria nalazi se u središtu Opatije. Obližnji povijesni stari grad sa svojim udobnim kafićima kao i 12 km šetališta "car Franje Josipa" pružaju savršenu pozadinu za laganu šetnju.

Hotel raspolaže s 50 soba i apartmana, nenametljivog dizajna i elegancije.Svijetli i moderni dizajn hotela izvrsno se suprotstavljaju mirisnom hladnom staklenom baru u predvorju, srcu hotela. Pojedine sobe nude nastavak jasnog i ekspresivnog dizajna.

Smješten blizu samog srca grada Opatija, a za gurmane garantiramo Međunarodno gastronomsko putovanje u Restoranu Opazija.

Napomene za djecu: djeca do 3 godine gratis boravak; od 3-12 godina imaju 50 % popusta, plaćanje na licu mjesta; dječji krevetić je gratis.