Grad lovora ovo ljeto Vas poziva na uživanje i čari Opatijske rivijere! Posjetite Lovran i započnite odmor na 3 dana i 2 noćenja u apartmanu Tomić A-5 za 2 ili 4 osobe...već od 1169 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prošećite i uvjerite se u ljepote Opatijske rivijere... Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o ponudi i vrijedi do 19.08.18.

Apartman se nalazi u centru Lovrana, Ul. M.Tita 31 u neposrednoj blizini (udaljenost 50m) obalnog puta (Lungo mare) i plaže. Odmah do plaže za odrasle nalazi se plaža za djecu sa dječijim igralištem. Na udaljenosti cca 500m od apartmana nalazi se i plaža za kućne ljubimce.

Apartman je na mirnom položaju sa pogledom na more.


Površina apartmana je 41,41m2. Apartman se sastoji od kuhinje, kupatila sa wc-om, tuš kadom, dnevnog boravka i spavaće sobe.

Kuhinja je opremljena sa hladnjakom, kombiniranom elektro i plinskom peći sa pećnicom na struju, stol za objed, kafe mašina, toster, kuhalo za vodu i priborom za pripremu i konzumaciju jela.

U dnevnom boravku se nalazi ugaona koja se može razvući i gdje mogu spavati dvije osobe, TV sa SAT antenom i mali stol.

U spavaćoj sobi je francuski ležaj od kovanog željeza sa plakarom.


U neposrednoj blizini apartmana nalazi se prodavnica prehrambenih artikala, restoran, apoteka, autobuska postaja, pošta, sve na udaljenosti od cca 50- 100m.


Događanja u Lovranu popratite na ovom LINKU!