Ljetni odmor u vrhunski smještenoj rezidenciji u srcu Opatije! Izaberite 3 ili 5 noćenja s polupansionom u hotelu Bristol**** za dvoje uz wellness, teretanu u hotelu Opatija...već od 3359kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoju opciju i uživajte u ljetu uz kraljicu Jadrana - Opatiju! Djeca do 3 godine gratis boravak! Ponude se mogu iskoristiti isključivo do 26.08.18.

Hotel Bristol **** - vrhunski smještena rezidencija u srcu Opatije

HOTEL BRISTOL**** by OHM Group®

Ovaj vrhunski smješten boravak nalazi se u srcu Opatije, nasuprot Ljetne pozornice, duž ispruženog smaragdno plavog Jadranskog mora. Naš predivan Hotel Bristol**** nudi panoramski pogled i ljepotu koja oduzima dah kombiniran sa elegantnim modernim sobama kako bi vaš boravak bio opušten, udoban i nezaboravan doživljaj.

Profesionalna i personalizirana usluga kombinirana sa udobnostima hotela, ukusno i osjećajno opremljen, pruža vam mogućnost da uronite u duh Austrougarske monarhije isprepleten sa modernim međunarodnim načinom života.

O HOTELU:  78 soba i apartmana; izgrađen 1906. godine i otada s ljubavlju redovito moderniziran; smješten u srcu Opatije; popularan Lounge Bar jedno je od nezaobilaznih mjesta u gradu!

O SOBI: satelit - TV ravnog ekrana; besplatan brzi WiFi; individualno reguliran klima uređaj; potpuno opremljena kupaona; aparati za pripremu čaja i kave.


Hotel Bristol kombinira stilski habsburški dojam sa svim sadržajima modernog opremljenog hotela. Uživajte u hrvatskim specijalitetima, finim kavama i domaćim kolačima u hotelskoj Café Palme...

Spa centar hotela Bristol ide u temeljitu rekonstrukciju, te će biti zatvoren čitavo ljeto, tako da je wellness preseljen u hotel Opatija s mnogo više kapaciteta i s bazenom!


OPATIJA

Opatija - "Kraljica Jadrana" - iznimno je i elegantno ljetovalište s najdužom turističkom tradicijom u Hrvatskoj. Njegova povijesna baština, blaga i osvježavajuća klima i prekrasni javni vrtovi privlače goste tijekom cijele godine. Smještena u Kvarnerskom zaljevu, okružena brojnim malim gradićima i selima, Opatija je idealno mjesto za istraživanje hrvatske kulture, hrane i prirode. Zamislite opuštajući ljetni dan proveden na plaži ili možda poželite isprobati svoju ruku na jedrenju, ronjenju ili jedrenju na dasci. I svakako uživajte u šetnji uz poznatu 12 km dugačku šetnicu "Lungomare". U blizini planine Učka nudi vam planinarenje, biciklizam, pa čak i avanture Jeep. Drugim riječima, u Opatiji imate sve!