Vrtlog zabave za cijelu obitelj u Biogradu na Moru! Tematsko zabavni Fun Park Biograd i Crno Jaje donose Vam najpovoljnije ulaznice neograničene vožnje za 119 kn! Ulaz za djecu do 1m visine BESPLATAN!

123 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najjeftinija cijena na tržistu za ovu avanturu! Fun Park Biograd Vas poziva na pustolovinu u posebne galaksije pune adrenalinskih doživljaja, ali i romantičnih trenutaka s najljepšim pogledom! Kupon je iskoristiv od 01.09. do 30.09.2018.!

  • RADNO VRIJEME: od 18.8. do 01.09. - 15 do 22h. 
    Nakon 01.09. radno vrijeme je od 12 do 20h. Prvi tjedan u devetom mjesecu Fun park radi četvrtak, petak, subotu i nedjelju, a nakon toga, svaki vikend petak, subotu i nedjelju sve do 28.10.18.

  • O NAMA
Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. U sezoni 2018. dodajemo nove atrakcije koje do sada nisu viđene na ovim prostorima. Jedna od njih je i avanturističko virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije pod nazivom XD Dark Ride. 


Osim vožnji, zabavljati će Vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovodimo iz raznih dijelova svijeta. Redovito organiziramo koncerte i dovodimo vaša omiljena televizijska lica. U našem parku ima za svakoga ponešto. Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u našoj Games Hall igraonici može biti po Vašem ukusu. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za Vaše najbliže u našoj suvenirnici. U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!


XD DARK RIDE

Kreirali smo posebnu virtualnu vožnju za vas gdje idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima. Kada kažemo virtualno, ne mislimo na 3D iskustvo, mislimo na 7D iskustvo. To znači da cijelo virtualno iskustvo postaje stvarno, da osjećate inerciju svakog naglog skretanja u lijevo ili desno na svom putovanje, čuju se krikovi i povici Vaše ekipe od uzbuđenja što su pucaljkama uspjeli onesposobiti zombija koji je pružao ruke prema Vama.


KUĆA STRAHA

Ovakvu kuću strave još niste vidjeli, sa živim glumcima i pravim duhovima (šalimo se) koji se nalaze zamraćenim prostorijama uklete kuće. Ali to nije sve…Vi ste aktivni sudionik neriješenog misterija na koji nitko nema odgovor. Možda ćete ga baš Vi pronaći. Dođite, bez straha! I uronite u nepoznati i mistični svijet.


ZERO GRAVITY ZONE

Dobrodošli u svijet bez gravitacije. Raj za klince i klinceze Fun Parka Biograd. Slobodno prepustite Vaše dijete da se zabavi skačući na našim trampolinima i hupsalicama uz budno oko naših animatora. Radi se o atrakciji koja nije statična već u kojoj doživljaj stvaraju sami, skakanjem. 

ADRIA EYE

Najveći panoramski kotač u Parku je Adria eye koji Vas podiže visoko među oblake. Dok lagano plovite u gondolama pogled Vam seže do Kornatskog otočja i prekrasnog Jadranskog mora. To je fantastično mjesto za uslikati par selfie-a i podijeliti ih na društvenim mrežama. Ne brinite, Wi-fi  je besplatan i ima ga čak i visoko gore.


TORNADO BY ČIPI ČIPS - 3,2,1… GO!!!

Krenite, prebacite se u drugu dimenziju koju vam pruža naša najadrenalinskija sprava. Zašto? Osim što se vrti oko svoje osi, ona se diže u zrak do 120°. Ova atrakcija je samo za najhrabrije. Odvažite se pobijediti strah.Riječ tornado potječe od španjolskog glagola tornar (okretati). I s razlogom! Torndo svojim strujanjem kroz zrak, a istovremeno i rotacijom oko svoje osi pruža nezaboravan adrenalinski doživljaj. Postoje 4 razine na koje tornado može letjeti, a u svakoj od njih vam srce odskoči u petne žile! Za najhrabrije od najhrabrijih svaki dan barem jednom pustimo najveću brzinu tornada. Oduprite se silama gravitacije, izađite iz svoje “comfort zone” i prepustite se svemirskom doživljaju avanturističkog tornada.

BIG BLUE

Naš brzi plavac juri i buči parkom, njega ćete sigurno čuti kad nas posjetite.
Neka Vas ne prestraši njegova brzina jer to je čista navala adrenalina. Pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama i kreće u orbitu našeg svemirskog dijela, vrti se i okreće Vas naglavačke i sigurno vraća na startnu poziciju.


SKY FLYER

“Fly me to the moon, let me play among the stars …”  Zaigrajte se i Vi među svjetlucavim zvijezdama našeg Fun Parka Biograd. Udobno se smjestite na ljubavna sjedala i zaplovite romantičnim putovanjem među oblake. Pogled sa Skyflyera ostavlja bez daha, odiše romatikom i ostvaruje najljepše snove.


Adresa korištenja kupona: Fun Park Biograd: X.Jankolovački 9, 23210, Biograd na Moru. RADNO VRIJEME: petak-nedjelja: 12-20 h.