Oaza odmora u Sarajevu na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Koncept Residence Hotelu uz kolač, piće dobrodošlice, transfer s aerodroma i na aerodrom za goste koji dolaze avionom... za 924kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte na 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u studio apartmanima hotela Koncept Residence! Hotel je otvoren u svibnju 2018. godine! Takse su uključene u cijenu! Ponuda se može iskoristiti od 01.09.18. do 31.10.18.!


"Koncept Residence Hotel" pruža vam nezaboravno iskustvo smještaja u luksuzno opremljenim sobama i apartmanima, idealno lociran za sve posjetitelje!

UDOBNOST 
Koncept Residence Hotel nudi udoban smještaj u moderno uređenim jedinicama na odličnoj lokaciji i idealna su polazišna točka za obilazak grada!

NAŠ HOTEL - KONCEPT RESIDENCE HOTEL

Hotel Koncept Residence je otvoren u svibnju 2018. godine i opremljen sa 10 studio apartmana, 6 Luxury apartmana 56-58 m2, 6 Luxury apartmana 124-126 m2, 3 Rooftop apartmana 88-98 m2.


Recepcija je na raspolaganju 0/24, kao i Lobby bar, parking sa 20 mjesta ispred hotela, kao i podzemna garaža.

Sadržaji: domaći i internacionalni TV kanali, telefon, internet pristup, apartmani su opremljeni sa kuhinjama, udobni kreveti, pamučna posteljina i ručnici, udobne papuče, sušilo za kosu.


HOTEL KONCEPT RESIDENCE

Hotel Koncept residence Vam pruža uslugu noćenja s doručkom u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa ljubaznim i profesionalnim osobljem koje Vam stoji na raspolaganju 24/7. Hotel je otvoren u svibnju 2018. godine. Eksterijer hotela slika je moderne arhitekture dok je nterijer urađen tako da boravak u sobama i apartmanima ili u javnim prostorijama hotela na naše goste djeluje opuštajuće. Smješten u zlatnoj sredini Sarajeva gdje Vam je aerodrom udaljen svega 2 kilometra, centar Sarajeva 6 kilometara dok je Ilidža udaljena 3 kilometra od hotela -koju sa pravom nazivaju zelena oaza Sarajeva. Svaka soba je opremljena sa čajnom kuhinjom, dok je u apartmanima kuhinja full funkcionalna na raspolaganju. Hotel za svoje goste je osigurao i 20 parking mjesta ispred hotela kao i podzemnu garažu koja je uključena u cijenu noćenja. Hotel je klimatiziran u cijelosti.