Bijeg na kupanje najbolji je u vrućim danima kolovoza! Uz Darojković Promet iskoristite jednodnevno kupanje u Lovranu i Mošćeničkoj Dragi s polascima 11.08. ili 12.08.2018. za 90kn/osobi!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci: Vrbovec 4:45h, Dugo Selo 5:00h, Sesvete 5:15h, Dubrava okretište 5:30h, Križanje Vukovarske i Držićeve (ex Diona) 5:40h, Savica 5:45h, Ina zgrada: 6:00h, Savski gaj 6:05h!


Lovran 

Lovran je grad duge i bogate prošlosti sa stogodišnjom tradicijom u turizmu. Ime je dobio po lovoru (laurus nobilis) koji u izobilju raste u zimzelenim gajevima u mjestu i okolici.
Pod imenom Lauriana prvi put se spominje u VII. stoljeću, a kao zimovalište i mondeno kupalište među europskom aristokracijom postaje poznat na prijelazu iz XIX. u XX. stoljeće.
Sa svojim popločenim ulicama, kamenim kućama, uskim prolazima i skalinama Lovran se danas može pohvaliti jednom od najbolje sačuvanih starih gradskih jezgri na području čitavog Jadrana.

Osim starim gradom, Lovran se ponosi svojim prekrasnim plažama, jedinstvenim planinskim zaleđem, odličnim restoranima i nadasve gostoljubivim ljudima.


Mošćenička Draga

Mošćenička Draga malo je obalno mjesto nedaleko Opatije sa prekrasnom šljunčanom plažom i slikovitim okruženjem.
U podnožju zelene planine Učke na obali Kvarnerskog zaljeva, Mošćenička Draga otkriva idealan kutak za opuštajući odmor.