[ZAGREB, RIJEKA, OSIJEK] SUPER AKCIJA Crnog Jaja i Laser centra Trinity u 4 grada!!! Vrhunski ULTRA brzi tretman mršavljenja - jedna 4D ultrazvučna kavitacija za nevjerojatnih 79 kn!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najsuvremenija ultrazvučna kavitacija sa topljenjem masnih naslaga, zatezanjem kože i uklanjanjem celulita! Savršen način za oblikovanje tijela dama i muškaraca! Kupon vrijedi isključivo do 10.10.2018.!

4D Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva 4D kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Napredna 4D tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih 4 aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Tretmanom koncentracija lokaliziranih masnih naslaga prije svega na trbuhu, kukovima, stražnjici i bedrama, kao i celulitom zahvaćenih dijelova tijela postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati. 

Razmak između dva tretmana je tjedan dana, preporučuje se 5-6 tretmana, tretman traje 30min.

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pacemaker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje.

Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
Ponude u Osijeku