U ljetnim danima kolovoza uživajte u prekrasnim prizorima prirode naselja Jasenak u Gorskom kotaru! Provedite 3 dana/2 noćenja u apartmanima Belleza za 1-2 ili 3-4 osobe...već od 999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1-2 ili 3-4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi i vrijedi isključivo u terminu do 02.09.18., od petka do nedjelje!

Apartmani Belleza

Apartmani se nalaze preko puta nekadašnjeg HOC BJELOLASICA. Priroda je raj na zemlji, a vlasnici apartmana nastojali su sve dovesti do savršenstva. 
Svaki apartman ima sobu, puno drvo namještaj, posteljinu, rezervne deke.


Kupaonica sa wc školjkom i tušem, kozmetičkim ogledalom te naravno topla i hladna voda, šampon, toaletni papir i fen. 


Kuhinja i dnevna su zajednički prostor. Hladnjak, pribor za jelo, lončići, kuhalo, pećnicu, napu... Stol za peglanje i peglu, TV, stol za jedenje i stolice te manji stol uz trosjed u dnevnom boravku. 


Manji apartmani 1/2(za četiri osobe ) imaju zaseban ulaz i svoju nadstrešnicu vani za odmor. Kuća ima tri apartmana, dva manja i jedan veliki za 6 osoba.

Apartman 1 za 6 osoba ima unutarnje stepenište prvi kat i potkrovlje. Dvije sobe, dvije kupaone jednu na prvom katu, druga u potkrovlju. Kuhinja, dnevna soba u sklopu blagavaone i kuhinje, zatvoreni balkon. Potkrovlje ima dva kauča za odmor i spavanje prema potrebi. TV i playstation 4, vreće i sjedeće kocke za djecu, dva prozora i krovni prozor koji gleda prema skijaškoj stazi. 


Kuhinja ima veliki hladnjak sa zamrzivačem, pećnicu, perilicu posuđa ,mašinu za pranje robe ispod stepeništa, kuhalo, aparat za kavu, indukcijsku ploču, kihunjski pribor te veliki stol s klupom i četiri stolice. Dnevna soba ima kožni trosjed, dvosjed i fotelju sa stolićem i TV. Sobe imaju krevet 180x200, ormar, pisaći stol, stolić za prtljagu te veliko ogledalo, lampice iznad kreveta i stolnu lampu na stolu za pisanje, stol za peglanje i peglu te stalak za sušenje robe na balkonu.