Zaljubljenici u ljepote Italije i umjetnosti ovo je ponuda za Vas! Dvodnevno putovanje u 3 termina u Milano i na izložbu PABLA PICASSA, samo 669 kn! Uključen prijevoz autobusom i smještaj u hotelu 4*!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika). Mogući termini putovanja: 20.-21.10.- Rasprodano; 03.-04.11.; 08.-09.12.2018.

Palazzo Reale ugošćuje  poznatog španjolskog slikara sa izvanrednim pregledom njegovih umjetničkih djela (djela dolaze iz Picassovog muzeja u Parizu). Na izložbi možete vidjeti oko 185 Picassovih djela među kojima su: Poljubac, Zagrljaj, Dora i Minotaur,  Izvor, Žena u vrtu…

Program putovanja:

1. dan: ZAGREB - MILANO

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), te dalje Slovenijom i Italijom do Milana, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u prijestolnicu mode slijedi razgled grada: Milanska katedrala-najpoznatija i naljepša milanska znamenitost, rezidencija obitelji Sforza-simbol grada, kazalište La Scala-jedna od najznamenitijih opernih kuća na svijetu. Slobodno vrijeme za osobne programe. Vožnja do hotela u okolici Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: MILANO - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do centra Milana. Slobodno vrijeme za posjet izložbi. Nakon izložbe predlažemo odlazak do najljepšeg mjesta za kupovinu u Milanu - Galerije Vittorio Emanuele II, najstarijeg trgovačkog centra u Italiji, s jedinstvenom arhitekturom i luksuznim dućanima. Počastite se popularnim jelom Risotto alla Milanese i ostalim talijanskim delicijama. Povratak za Zagreb oko 16 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.