Integral Zagreb vodi Vas na dvodnevno putovanje u 3 termina u BUDIMPEŠTU + Izložbu Frida Kahlo za samo 429 kn! Uključen prijevoz autobusom, smještaj u hotelu 3* ili 4* i doručak!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje i lokalnog vodiča u Budimpešti! Moguće je izabrati između 3 termina: 15.-16.9., 6.-7.10., 3.-4.11.2018. Djela dolaze iz muzeja Dolores Olmedo (Mexico City) izloženo će biti više od 30 djela ove poznate meksičke umjetnice!

Plan putovanja:

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. 

Vožnja autobusom, uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu, slijedi šetnja Vaci ulicom, najpoznatijom trgovačkom ulicom, do tržnice Nagy Vasarcarnok, s velikim izborom svježih namirnica i idealnog mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. Slobodno vrijeme za odlazak na izložbu Fride Kahlo u Mađarsku nacionalnu galeriju. Smještaj u hotel i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom, uz čašu šampanjca, te odlazak na večeru u čardu „Vinske katakombe” (uključuje folklorni program uz pratnju ciganskog orkestra, tradicionalna jela mađarske kuhinje, piće). Noćenje.


2. dan

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Heroja, Andrássy ulica, Opera, bazilika sv. Stjepana, Parlament, Ribarska kula, Matijaševa crkva, Budimska tvrđava, Citadela. Kraće slobodno vrijeme u centru garda za kupovinu i šetnju. Odlazak iz Budimpešte i vožnja autobusom do jezera Balaton. Kratka šetnja uz jezero i slobodno vrijeme za ručak u poznatoj Kukorica čardi. Nastavak vožnje autobusom i dolazak u Zagreb u večernjim satima.