SLOVENIJA - odmorite dušu u Panonskoj Vasi! 2 dana/1 noćenje s uključenim doručkom za dvoje, u studio apartmanima Panonska Vas, samo 368kn! Kupon vrijedi do 31.10.18.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Panonsku Vas - magično mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Mađarskom... Kupon vrijedi do 31.10.18. Za termine do kraja kolovoza - minimalno je 3 noćenja; za termine iza 01.09. minimalno je 2 noćenja!

Panonska Vas magično je mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Mađarskom.

Cijena uključuje: 2 dana/ 1 noćenja uz doručak u apartmanu 2 osobe u  opremljenom studiu u potkrovlju naselja Panonska Vas, neograničeno korištenje vodenih površina u panonskom, korištenje posteljine i ručnika, konačno čišćenje, uporaba roštilja, 20% popusta na kupnju ulaznica u Termama Vivat, 10% popusta pri kupnji ulaznica u Termama 3000, besplatan parking i Wi-Fi.

Kuponi se mogu spajati i ponuda traje do 31.10.18.


Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživih termina s Partnerom!

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija na e-mail: info@panonskavas.si ili tel: +386 31 758 000, uz ime i prezime te KOD i ID broj kupona.

Panonska Vas nalazi se pokraj mirnog sela Tesanovci, 2 km od poznatih Termi 3000 u Moravskim toplicama i samo nekoliko koraka od najpoznatijeg slovenskog golf terena. Sastoji se od 10 autentično izgrađenih koliba, koje zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti visoke klase i jedinstvenoga stila. 

 Na ovome mjestu čuti ćete samo tišinu i uživati u ljepotama prirode. Imanje sadrži  11 apartmana i 4 vile. 

Studio apartmani idealno su riješenje za obiteljski odmor sa malom djecom. Možete uživati u prostranom dnevnom prostoru sa velikim krevetom za dvije osobe te jednim dodatnim. Tu je i mala kuhinja, blagovaonski stol i kupaonica te naravo i prediva terasa.