Lipik, bajkoviti grad u srcu Slavonije! Odmorite se na 3 dana/2 noći u hostelu Bellevue uz kupanje na bazenima Lipik i posjet Državnoj ergeli te uz pregršt drugih pogodnosti, za dvoje samo 379kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novootvoreni hostel Bellevue u neposrednoj blizini Toplica Lipik poziva Vas da upoznate ljepote Lipika! U cijenu su uključene ulaznice bazenski kompleks Lipik i ulaznice za Državnu ergelu Lipik. Kupon je iskoristiv do 31.08.18.

Bellevue je smješten na idealnoj lokaciji nadomak Toplica Lipik i gradskih bazena što omogućava upoznavanje centra grada šetnjom, ispijanje kave na sunčanim gradskim terasama ili pak razgledanje povijesnih znamenitosti Wandelbahn, Kursalon, Antunovo vrelo…

Pri samom dolasku u hostel dočekuje vas ljubazno profesionalno osoblje na recepciji. U objektu se nalaze besplatni letci s turističkim informacijama, kao i kutci za opuštanje kroz čitanje raznih knjiga i časopisa.

Korisnicima hostela Bellevue moguće je osigurati dodatne obroke u suradnji s vanjskim suradnicima, a kao posebna pogodnost ističe se mogućnost korištenja konferencijske dvorane u koju se može smjestiti i preko 50 ljudi - idealno mjesto za provedbu raznih edukacija, seminara, tečajeva.

Smještaj

Bellevue raspolaže s 53 ležaja raspoređenih po blokovima u sklopu kojih se nalaze kuhinja s boravkom, sanitarni čvorovi s pripadajućim tuševima te mjesta za relaksaciju. Sobe su ugodne i prostrane s pogledom na park i ostale kulturne znamenitosti a u kojima su za vas pripremljeni čisti ručnici i bočica s vodom Studenac.

Lipik je slikovit gradić u zapadnoj Slavoniji smješten na obroncima Psunja. Odlikuje se blagom nizinskom klimom i prirodnim bogatstvom termomineralne vode. Naselje temelji svoj razvoj na izvorima ljekovite vode koji su poznati još iz rimskog doba, a samo lječilište postoji preko 200 godina. Krajem prošlog stoljeća izgrađeni su objekti i perivoj kojima je oblikovan kompleks lječilišta, današnjih Toplica Lipik. Iako razrušen do temelja u ratu, Lipik se ponovno vraća u punom sjaju te postaje jedna od najposjećenijih kulturno - turističkih destinacija u Slavoniji.

Duga šetnica perivoja - zaštićenog spomenika parkovne arhitekture (Jelkina staza), kompleks otvorenih bazena, Državna ergela Lipik, „staza lipicanca i kune“, jezero Pjeskara, jezero Raminac, vidikovac/crkva sv. Franje Asiškog, Multikulturalni centar Lipik, Muzej vojne i ratne povijesti, Planinarski dom Omanovac, ostale povijesne i kulturne znamenitosti, obiteljska gospodarstva i brojna izletišta, manifestacije poput Sajma cvijeća i ukrasnog bilja, Mirisa Božića u Lipiku/Kuća Bake Mraz, Uskršnjeg sajma/Zekograd, Ajvar fest, Dan voćara i pekmezijada, Fišijada te mnoštvo drugih manifestacija i biciklističkih utrka čine bogatu turističku ponudu ovog grada.

U BLIZINI HOSTELA NALAZE SE

Benzinska pumpa, vulkanizer, samoposlužna autopraonica, autoservis, punionica za električna vozila i mobitele, ambulanta, ljekarna, ugostiteljski objekti, trgovine, banka, fina, pošta, rent a car, rent a bike, turistička zajednica, turistička agencija, suvenirnica, kao i niz drugih uslužnih objekata.