Ljetovanje uz SHOW! 4 PUNA pansiona u Vodicama u Imperial Park Hotelu*** za 2 osobe tik do mora, uz MEDITERRANEAN SPAGHETTI SOUL u produkciji SOUL FINGERSA & PETREKOVIĆA, u terminu 15.-19.08.18.

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

4 PUNA pansiona u Imperial Park Hotelu tik do mora i MEDITERRANEAN SPAGHETTI SOUL - 16.08.2018. na vanjskom bazenu u produkciji najvećih zabavljača u regiji - SOUL FINGERSA & Marija PETREKOVIĆA...sve za 2 osobe i do 2 djece do 12 godina uključeno u cijenu, jer Crno Jaje uvijek više daje!

Po uzoru na show programe u Las Vegasu Soul Fingersi i Mario Petreković nam donose vrhunski spektakl - MEDITERRANEAN SPAGHETTI SOUL!!!

Grupa Soul Fingers slavi 27 godina života bogatog i ispunjenog glazbom i koncertima na mnogim pozornicama širom Europe - na značajnim glazbenim festivalima, filmskim festivalima, te prestižnim sportskim događanjima, tijekom kojih su izveli preko 1800 koncerata.

U svojoj karijeri, ovi glazbeni profesionalci imali su priliku pozornicu dijeliti s velikim svjetskim glazbenim imenima kao što su BB King, The Blues brothers band, Eddie Floyd, David Bowie, Gergie Fame, Miriam Makeba, Macoto Ozone, Sia, George Clinton & Parliament Funkadelic. Predvođeni soul braćom Denisom i Harisom, dugi niz godina poznati su mnogim generacijama po sjajnoj koncertnoj izvedbi, koja energijom, atmosferom i kontaktom s publikom njihov soul koncert pretvara u događaj koji publika dugo pamti.

Po uzoru na show programe u Las Vegasu Soul Fingersi i Mario Petrekovic nam donose vrhunski spektakl - Medittwrean Spaghetti Soul!!!

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Imperial Park Hotel***  u Vodicama pripremio je za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka, kao i sa našim animatorima...

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu te bazeni.

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival.