Ne propustite jedan od najluđih festivala na svijetu – Oktoberfest u Munchenu! 1-dnevni izlet 07.10.18 . autobusom iz Zagreba, Zaboka ili Krapine za samo 280kn/osobi!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oktoberfest u Münchenu na livadi Theresienwiese najveća je pučka fešta na svijetu. Dolaze i brojni turisti iz cijelog svijeta. U Münchenskim dijalektu se zove d Wiesn a održava se od 1810. godine a na Theresienwiese. Svake godine dolazi preko šest milijuna posjetitelja.

OKTOBERFEST U MUNCHENU 07.10.18.

PROGRAM PUTA:

Polazak autobusa iz Zagreba u 01:00 sati ( peroni 501-505 ), Zaboka u 01,50 sati (kod Punkta) i Krapine ( parkiralište kod FINE ) u 02,10 sati . 


Nastavljamo putovanje kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku prema Münchenu uz stajanja putem prema potrebi grupe. Dolazak u München u jutarnjim satima. Po dolasku u München predviđen je obilazak grada i najvažnijih znamenitosti: MARIENPLATZ – gradska vijećnica, katedrala FRAUENKIRCHE, RESIDENZ PALACE, SREDNJEVJEKOVNI HOFBRAUHAUS, BAVARSKI PARLAMENT, KRALJEVSKA PALAČA, OPERA… Dio grupe koji želi direktno na Oktoberfest (bez obilaska grada), biti će odvezen na Terezijinu poljanu, mjesto gdje se održava Oktoberfest, a zainteresirani za razgled grada borave u gradu u pratnji vodiča ili individualno, te potom odlaze na Oktoberfest. 


Program u vlastitom aranžmanu na najposjećenijem svjetskom festivalu piva na kojem se može uživati u najpoznatijim minhenskim pivima, ali i ostalim gastro specijalitetima. Uz velike pivske šatore (mjesto u šatoru nije uključeno u cijenu) se nalaze i brojni štandovi koji nude hranu i piće, glazbu, zatim luna park i drugi sadržaji za cjelodnevnu zabavu.  


Povratak prema Hrvatskoj u 22,00 sata i dolazak na mjesto polaska u jutarnjim satima.