[VODICE] Ulaznica za spektakl - koncert MEDITERRANEAN SPAGHETTI SOUL u produkciji SOUL FINGERSA & PETREKOVIĆA 16.08. - četvrtak, u Imperial Park Hotelu***, samo 80kn!Pripremite se za SHOW!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako se nalazite u Vodicama, Šibeniku ili okolici, ovo je nezaobilazan događaj ljeta! Pripremite se za SHOW u Imperial Park Hotelu! MEDITERRANEAN SPAGHETTI SOUL - 16.08. na vanjskom bazenu u produkciji najvećih zabavljača u regiji - SOUL FINGERSA & Marija PETREKOVIĆA!

Po uzoru na show programe u Las Vegasu Soul Fingersi i Mario Petreković nam donose vrhunski spektakl - MEDITERRANEAN SPAGHETTI SOUL!!!

Grupa Soul Fingers slavi 27 godina života bogatog i ispunjenog glazbom i koncertima na mnogim pozornicama širom Europe - na značajnim glazbenim festivalima, filmskim festivalima, te prestižnim sportskim događanjima, tijekom kojih su izveli preko 1800 koncerata.

U svojoj karijeri, ovi glazbeni profesionalci imali su priliku pozornicu dijeliti s velikim svjetskim glazbenim imenima kao što su BB King, The Blues brothers band, Eddie Floyd, David Bowie, Gergie Fame, Miriam Makeba, Macoto Ozone, Sia, George Clinton & Parliament Funkadelic. Predvođeni soul braćom Denisom i Harisom, dugi niz godina poznati su mnogim generacijama po sjajnoj koncertnoj izvedbi, koja energijom, atmosferom i kontaktom s publikom njihov soul koncert pretvara u događaj koji publika dugo pamti.

Po uzoru na show programe u Las Vegasu Soul Fingersi i Mario Petrekovic nam donose vrhunski spektakl - Medittwrean Spaghetti Soul!!!

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival.