Vodice, Blues i Cabaret! Ekskluzivna ponuda 7 PUNIH pansiona u Imperial Park Hotelu 3*, za 2 osobe + 2 djece i nezaboravne Cabaret á la Carte + Kaiser Blues Company - 25.08., samo 7499kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

19.-26.08. / 7 PUNIH pansiona u Vodicama tik do mora uz ljetnu deliciju: koncert Kaiser Blues Company & Cabaret á la Carte 25.08.18. uključenim VIP stolom i pićem uz koncert (1 boca whiskeya na dva kupona) Dodatno: 2 djece do 10 godina GRATIS smještaj!

Cabaret à la carte je džepni mjuzikl, pravi kabaretski show s glazbom uživo. Kostimiran u stilu Great Gatsbyja, ovaj šareni sekstet donosi pjesme koje znate uz točke koje ćete zavoljeti i priču koja će vas nasmijati. Odvija se na pozornici, ali se spušta i u publiku koju na ovaj način uključuje direktno u izvedbu.

Mjuzikl uključuje vječne hitove kao što su Mein Herr, I wanna be loved by you, Life is a cabaret, kao i nježnije brojeve kao što su Singin' in the rain ili Oh, so quiet i mnoge druge!

Što od Cabareta možete očekivati?  ''Cabaret á la carte se nikada neće prestati mijenjati i nikada neće biti dovršen. Mijenja se ovisno o lokaciji, publici i prilici. On je ni predstava ni koncert, a oboje je, ni klupski događaj ni spektakl, a oboje je, kaže njegova voditeljica, plesačica i pjevačica Karolina Šuša!''

Kaiser Blues Company su – Danko Burić (kontrabas, bass, violina) ; Jimmy Eduard Matešić (gitara, vokal) ; Robert Jambrušić Džebo (bubnjevi) ; Željko Kovačević Kova (saksofon) ; Joško Tocilj (piano), Davor Rodik, Steel gitara, pedal steel guitar, Boris Petar Kaiser (vokal, usna harmonika, hammond)

KBC sačinjavaju iskusni muzičari, profesionalci koji su svoj individualizam izgradili nastupajući i snimajući svaki ponaosob nebrojeno puno puta s vodećim hrvatskim i internacionalnim, inozemnim vokalnim i instrumentalnim solistima i ansamblima, u gotovo svim žanrovima muzike – od klasičnih filharmonijskih orkestara i velikih jazzorkestara, do malih jazz, blues i rock bendova. Većinom, nisu to samo instrumentalisti izvođači, već i uspješni kompozitori, aranžeri i vokalisti.

Ova je supergrupa napravila izuzetan album kome tek predstoji prava ekspanzija u medijskom pogledu. Nije sad bitno što su ovdje toliko provjereni znalci zanata koji su manje-više samozatajni glazbenici što su session muzičari i što nisu modernisti ili barem post-modernisti, stvar je u tome što su napravili fantastičan album s konceptom od glave do repa govoreći o sebi, svome životu, razmatranju 21. stoljeća spram onoga kojeg se sjećaju s puno ljepšim uspomenama, te što su udahnuli tu dozu 'retro' osvježenja hrvatskoj mainstream sceni na specifičan blueserski 'moody' način koji umnogome koketira i s ponajboljim svjetskim klasicima u tom fahu poput B.B.Kinga, John Lee Hookera, Robert Johnsona, Muddy Watersa ili Blind Lemon Jeffersona.

Blues, jazz-rock muzički stil koji sviraju Kaiser Blues Company, umjerenog je tempa, nenametljivih aranžmana, ali zato plijeni pažnju svakim svojim taktom. Svaka nota, svaki beat, na svom su mjestu, sa punim opravdanjem.

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu te bazeni.

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival.