Željni ste novog iskustva? Smjestite se na 2 dana/1 noćenje u ECO kući na drvetu,za dvoje (+ 2 djece), uz buffet DORUČAK, korištenje bazena i terase za sunčanje, od 1147kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi puta na Crnom jaju - Eco kuće na drvetu, koje oduševljavaju eteričnim mirisom namještaja kućice i prekrasnim ugođajem, savršene za odmor! Izaberite željenu opciju: ponuda za dvoje; za dvoje s 2 djece do 5 godina i do 12 godina ili za dvoje + 2 djece iznad 12 godina! Kupon je iskoristiv 01.- 30.09.18. i vrijedi samo PREKO TJEDNA!

Posjetite imanje Škaluc i NOVO OTVORENI BAZEN!

Kuća u krošnji!

... u krošnji 50 godina stare bukve nalazi se drvena kućica, nekoliko metara iznad tla!

Kućica je izgrađena od potpuno prirodnih materijala, ali je moderno uređena stoga ima sve što je modernom čovjeku potrebno! 

Ljepota kućice vidljiva je i u posebno uređenim detaljima interijera!

Unutar kućice nalazi se hrastov pod, a zidovi su tretirani prirodnom glinom, zbog navedenog kućica ima ugodnu klimu i zimi i ljeti!

Unutrašnjost kućice miriše na eterična ulja drva koja dokazano pozitivno djeluje protiv alergije i blagotvorno djeluje na dišni sustav.
Također, eterična ulja usporavaju srčani ritam i djeluju smirujuće na čovjekov organizam. Stoga je usnivanje i buđenje u ovim kućica posebno iskustvo!

Kućice su postavljene na najboljoj mogućoj lokaciji, udaljen samo nekoliko desetaka koraka od privatnog parkirališta, ali u savršenoj osami šume.

U večernjim satima s balkona kuće ili iz kreveta, moći ćete promatrati konje i jelene!

U neposrednoj blizini kuće nalazi se i wellness i bazen pod zvjezdanim nebom, koji u kombinaciji s boravkom u kućicama daje uistinu luksuzan doživljaj! 

DODATNE POGODNOSTI:

20% popusta za Thermana Laško; 20% popusta na termalne kupke u Rimskim termama; 30% popusta na 2-satni najam automobila Renault Twizy; 10% popusta za drugi i treći apartman Jelen, koji ima 3 odvojene spavaće sobe; 10% popusta na svu hrane u restoranu Pavus u Taboru Laško; 50% popusta na posjet rudniku na farmi Slapšak.

Moguća doplata za organizirano jahanje na farmi Vesenjak u Laškom.

Po dogovoru možete dobiti vegetarijansku ili vegansku hranu (molimo navesti isto prilikom rezervacije).